18. feb 2005 21:39
marjetkaCvetka, pa vse ostale, hvala za pozdrave. Se smešno čuje, a ne,en dan je za mano. Ampak tudi jaz sem "razpucala" v sebi, da ni zdaj še celih 89 pred mano, ampak 3 x po mesec in je tako malo lažje, to pa izhaja iz tega, da bo fant pol leta službeno odsoten, zdaj ga ni že en mesec in dokler sem razmišljala o tem, joj, še šest mesecev ga ne bo, pa komaj čez dva meseca ga bom prvič videla,,,,se mi je trgalo. Zdaj sem si pa rekla, en mesec ga ni, še 5x toliko, pa je bolje. Lačna sem, itak, amprak že prej nisem dosti pojedla, šlo se je bolj za to, kdaj sem jedla. Čez dan nič, zvečer pa hajde. Bi ga rada presenetila z par kilami manj, čeprav on pravi, da ne smem nikoli preveč suha bit, ker ne mara kostkotov. In to ti reče en ful dober športnik brez grama maščobe in mišicami. ki lahko poje karkoli, pa se ne zredi, ker itak vse sproti ven skuri. Ker pa on tak fejst trenira, sem jaz, vsaj tako se mi je zdelo, ob njem zgledala čedalje večji pujsi, in sem si rekla, halo, dosti je, zdaj pa še ti malo volje pokaži do miganja. Držite pesti, kot jaz držim pesti za vse vas!!!
brittney