Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

17. feb 2005 13:07

Ikc, pomanjkanje mleka je tudi zame problem. Ampak na B dan si vseeno bolj zaželim kakšne ribice ali zrezka kot pa 3 jogurtov. Sem se sprijaznila, da bom te 3 mesece pač na pomanjkanju in pijem kalcij v šumečih tabletah. Pazi pa pri izbiranju zelenjave, saj marsikatera vsebuje zelo veliko kalcija in se jo torej splača vključiti v dieto. V knjižici Rine je tudi predlog za zajtrk, ki lepo uredi prebavo - zvečer namočiš 8 suhih češpelj in potem zjutraj popiješ najprej vodo, potem pa še poješ sadeže. Pri meni je učinkovalo, splača se poskusit. Lisa

Darchy  

član od: 3.2.2005

sporočila: 213

17. feb 2005 13:17

Irena19, jedilniki so bili vsi na enem mestu - mislim za vse dneve pod eno temo. Če bi bila za vsak dan druga tema, bi bilo morda bolj pregledno. Sicer je pa premalo, če sva samo midve z Ikc zato. Morale bi se dogovoriti, ali to želimo. Skupno. In potem tudi prispevati poste. Glede mleka bi pa rekla, da se en B dan odločite in jejte pač smao mlečne izdelke: jogurt, mleko, skuta, sirov burek,....saj veste. Meni se zdi, da ne bi ilo nič narobe. Darchy

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

17. feb 2005 13:28

Ikc, Jaz pa mislim tako kot Lisa. Ker nam v tej dieti po mojem prepričanju manjka kar nekaj viteminov, mineralov,..., sem jih jaz nadomestila z dodatki k prehrani, priznam pa, da se ne spomnim prav vsak dan nanje, pa saj pravijo da je bolje dobit premalo vitaminov kot preveč. Lp, Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

17. feb 2005 13:39

Zdravo. Kako kaj? Vidim, da ste vse pridne...no tudi jaz sem. Edini problem imam, da me trenutno tako zebe, da komaj tipkam...ampak čaj bo vsak čas zavrel... Rožica, Darchy, megla naj ostane kar v dolini, da bomo imeli lepo vreme na smučariji. No čeprav se lahko še zgodi kar koli. Gremo jutri popoldan, tako, da bom še lahko kaj napisala. Če pa boste tako pisale, bom pa imela v sredo zelo veliko dela, da bom vse prebrala. No Rožica ti pa "uživaj" za knjigami... Ikc, jaz sem do sedaj samo 1x imela na B dan mlečne izdelke...imam pa zato doma na zalogi vse možne šumeče tablete (verjetno imam večjo izbiro, kot kakšna trgovina) in si jih privoščim, namesto navadne vode...za enkrat je z mano še vse OK in tudi prehlad sem prebolela prej kot vsi ostali doma (ki se prehranjujejo "normalno"). Če pa imaš veliko željo po mlečnih izdelkih, si jih pa le privošči na B dan (npr, dužena zelenjava s skuto ali sirom, za večerjo pa jogurt...). Lp, maychi

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

17. feb 2005 14:29

oki, darchy, sem našla, si skopirala vse ideje, zdaj pa mislim, da imam dovolj za naslednjih...hm.... 86 dni?? čist super je napisano tud kot je, saj se da sprehodit skoz vse pa pomislit kak dan naprej in nazaj, še boljše :) no, kakšna okusna kombinacija pa še vseeno prav pride... sploh, če se je treba še v službi prehranjevat in prideš domov šele ob 16h. lep dan še naprej, pa izkoristite ga za kak sprehod, prav prijetno je po tem neživljenjsekm mrazu prejšnji teden in po preboleli gripi :) tabina

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

17. feb 2005 15:41

Ja, vidim da nas, ki smo že konec z dieto nič kaj dosti ne pogrešate. Sicer je pa važno da vam uspeva in da se bodrite med sabo. Saby, BRAVO! Tudi tebi je ogromno uspelo dol spravit. Tudi ti si jim sedaj prava motivacija za naprej!!!! A ne punce in fantje? Lisa, jst nism nič kaj dosti zmanjševala obrokov. EJ, js tud ful obožujem ananas. Od začetka diete pa do danes, ko sm en mesec po dieti, sm ga pojedla ogromno. OBOŽUJEM GA!!!! Mejte se in obilo uspehov še naprej! Držim pesti za vse vas!!!! kokos

Darchy  

17. feb 2005 15:51

Hojla, kokos - sploh ni res, da vas ne pogrešamo. Če ne bi bilo vas, ki ste že izgubile velike količine "navlake", me sploh ne bi imele motivacije. Sploh pri takih uspehih, kot jih nekatere dosegate. Jaz si rečem, "če je ona toooliko dol spravila, bom pa še jaz teh nekaj kil"... in potem so tukaj še vsi nasveti, ki sem jih z komajda preletela, koliko je napisanega do sedaj (ampak mi je uspelo), pa vse tiste vzpodbudne besede, ko bi človek že najraje obupal, pa vidi, da se drugim dogaja podobno in da bo bolje. Se mi pa zdi, da ve suhice zdaj malo manj zahajate na ta forum - kar je čisto razumljivo, saj ne potrebujete več toliko podpore kot me "začetnice". Vseeno pa nas le še pridite kdaj pa kdaj pogledat, da vidite, kako nam gre in da z nami delite svoje izkušnje. V veliko POMOČ ste nam. Darchy

Darchy  

17. feb 2005 15:54

Aja, še tole: mislim, da bomo morale organizirati ananasov piknik Yeah, ANANAS PARTY Darchy

Drobtinica  

član od: 17.2.2005

sporočila: 19

17. feb 2005 15:58

Lep pozdrav prav vsem!!!! Kar nekaj časa sem potrebovala, da sem prebrala vse...amapak se je splačalo, saj sem se skoraj podrobno seznanila z dieto. Tudi sama sem se odločla, da jo poskusim in danes imam sadni dan, tako da.... Vseeno pa bi vas rada še nekaj stvari vprašala....V službi imam precej neustaljen urnik oz zjtraj spijem kavo in potem jem samo sadje - ponavadi je to šele po 12 uri. Nimam možnosti, da bi jedla kosilo ob normalnih urah (npr 13ih) amapak pridem domov šele 17, 18 ali še kaneje in potem pojem to, kar je tisti dan na jedilniku. Ali je zelo narobe, če imam samo en obrok????? Verjetno ja, amapak ne morem drugače. Vmes pa jem sadje in veliko pijem. Verjetno se mi bo porodilo še kakšno vprašanje in verjamem, da boste ve vse najboljši naslov za odgovor... Tabina, kje si našla jedilnike oz recepte za določene jedi in dneve???? Lep pozdravček z obale Drobtinica

jaka brolih  

član od: 15.8.2004

sporočila: 18

17. feb 2005 17:04

Tudi jaz se spet oglašam.Danes do pečenega sadja nisem prišla,ni blo cajta tko da se tolažim z jabolki.No kokos jest sem tudi ena tastara,ki je že nehala z dieto,pa sem po treh mesecih še enkrat začela,pa tebi teža stoji a kako?Nalin praviš da si imela 6.2 prvi vodni dan in kakšna je bilanca?Drugače se pa zelo veselim jutrišnega dne,kosilo zrezek,brez mesa bi me bilo konec,pa še počitnice se začnejo,en teden miru.Bodite pridne in USTRAJNE! Klavdija

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti