Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

15. feb 2005 22:12

Čer!!! Kako ste? Dolgo se nisem javila, to pa preprosto zato, ker ni bilo časa, študij mi je res vzel dosti energije. Sporočam pa vam, da je moja dieta 3md pri koncu, zadnji dan sem imela v SOB 12.2. Počutim se izvrstno, vsa konfekcija mi je prevelika, nekaj sem dala popraviti šivilji, kar pa se ni dalo, sem pač vrgla stran. In še moja statistika: -14 cm pas -14 cm boki -10 cm prsi -10 cm stegno -5 cm meča in -21 kg Vsem vam pa želim uspešno spopadanje s kg-ji in še vedno vas bom spremljala. Pazite nase!!! saby

tejčica  

član od: 7.2.2005

sporočila: 457

15. feb 2005 22:46

Bravo saby!!! To so pa res enkratni rezultati in za nas ki smo še na 3MD vsekakor spodbuda da vztrajamo še naprej. Kaj si med dieto naredila veliko grehov? Želim ti uspešno ohranjanje nove teže. tejčica

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

16. feb 2005 8:01

Dobro jutro, Matr Saby, polepšala si mi dan. Čestitam za tako uspešno hujšanje. Res si bila pridna in želim ti, da bi še naprej zmogla toliko discipline. Drži se!!! A punce? A bomo me tudi takole oklesane na koncu diete? Vsem želim, da bi izgubile toliko kot si želite. Pa lep dan še naprej! Marina5

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

16. feb 2005 9:14

DOBER DAN! Po dolgem času se vam zopet javljam, čeprav redno prebiram vašo pošto, pisanje mi pa ne gre in ne gre, po naravi sem pa "gobčne" narave Danes je moj 45.dan 3MD, oklestila sem 10kg, na začetku so kg kar padli dol, nato je nekaj časa teža stala, sedaj pa zopet -2kg. S telovadbo je pa takole: pešačila 3x na teden po 1uro hitre hoje, sedaj pa vsak dan orbitrek 15-20min, to je 200-250 kalorij, odvisno od hitrosti in težavnostne stopnje. Ste pridni vam povem, tistih nekaj ki bi pa obupali NE DAJTE SE!!! Lep dan vam želim ! beba

Lisa  

član od: 13.1.2005

sporočila: 1812

16. feb 2005 9:29

Imam eno vprašanje za "preizkušene" - ali ste sčasoma, recimo v 2.tretjini zmanjšali obroke? Zdaj sem pri 37.dnevu, teža se je (kot ste napovedovali) ustavila. Mislim, da se gibam dovolj - ena ura telovadbe dnevno, skoraj vsak dan ura hitre hoje, za vikend pa še bistveno več. Razen na OH dan, ko mi papanje paše, so mi obroki hitro preveliki. Pa še na OH dan se sprašujem, če ne večerjam sladkarij samo zato, ker se mi zdi "nobl" za dieto. V resnici mi sploh ni več zanje. Torej, tisti, ki ste že na koncu in ste shujšali veliko - ste obdržali ves čas diete isti tempo, ali ste kasneje tudi zmanjševali obroke? Lisa

beba  

član od: 1.2.2005

sporočila: 91

16. feb 2005 9:41

Lisa, mislim da je izguba teže odvisna pri kateri teži začneš hujšati ali je to 70kg ali 100kg, razlika je ogromna kajne, pa tudi od vsakega posameznika. To lahko trdim saj sem že OGROMNO kg shujšala, čeprav sem na 3md prvič. LP beba

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

16. feb 2005 10:13

Živjo! Po kratkem premoru se vam javljam. Ker nimam časa prebrat vse za nazaj, sem pa vseeno prebrala dve strani, malo za dušo. Bom pa drugič prebrala ostalo. Lisa, jaz sem opazila, da se mi je res, kot ti praviš zmanjšal apetit in usmiril v čisto drugo smer. S tem imam v mislih predvsem to, da mi je želja po določenih "razvadah" čisto minila. Opazila sem, da ta želja ostaja samo v glavi, telesu pa zaužito sploh ne paše in tudi meni ni predstavljalo nevem kakšne zadovoljitve, (sladkarije in želja po kombinaciji kruh+salama+sir+zelenjava+....). Povem ti, da me je zelo bolel trebuh,ko sem si na kocu diete privoščila ta tako željeni sendvič, imela sem grozne krče, povrh vsega pa mi tudi okus ni izpolnil pričakovanega. Tudi med dieto sem na OH dan raje pojedla kakšen prepečenec z zelenjavo, kot pa sladico za večerjo, ker me je po njej vedno bolel trebuh. Večkrat sem si privoščila tudi nekaj palčk grisinov z evrokremom. Vendar je zanimivo, da sem imela dovolj že nekaj palčk in ne cele vrečke, kot bi jo navadno pojedla. Ne vem ali je to močna volja in psiha, mislim pa, da je nekaj tudi na tem, da se nam spremeni metabolizem in predvsem skrči želodec. Lahko dodam le še to, da kasneje v 2/3 diete namerno nisem zmanjševala obrokov, res pa je tudi da sem bila včasih tudi tako željna hrane, da bi verjetno pojedla več, vendar si nisem pustila saj smo vendar na dieti, a ne? Saj krize pridejo in gredo! Zato vam vsem polagam na srce vstrajajte? S časom bo vse videti bolje. Pa še en nasvet, meni je pomagalo, ko se je teža ustavila. Skušajte se čim manj obremanjevati s statistiko, ker se ti drugače lahko še "zmeša", ko vidiš da ne gre in ne gre. Ko pa po mesecu ali dveh pogledaš nazaj pa tudi ni tako slabo in če pomisliš, da je v teh težko izgubljenih kilogramih ta pravi "špeh". Micl, kot je napisala Jelka, tabletke ti brez veliko, VELIKO miganja ne bodo pomagale. Treba je upoštevati tudi pravilno jemanje,pred treningi...posvetuj se s kakšnim trenerjem. In če ne misliš res intenzivno migat je ta strošek odveč. Kar veselo naprej! Lp, Rožica Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas. Sporočilo je spremenil(a) Rožica dne 16. feb 2005 10:17:36

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

16. feb 2005 10:33

pozdrav vsem ! ta forum prebiram in si vlivam moči pri 3md- tokrat čisto zares pričenjam omenjeno deto drugič. pred letom in pol sem z njeno pomočjo (pa sem kr veliko grešila vmes) shujšala 10 kg. na srečo ni bila potrebna kaj večja izguba...nekaj časa sem se še držala ločevanja hrane, potem sem jedla normalno...ampak ti prazniki zdaj so me ugnobili. sploh ne vem kdaj sem dobila gor 7 kg.... in to čistega celulita. sedaj po 14 dneg sem izgubila 5kg, kar je naravnost smešno- se na to ne zanašam, seveda pridno spremljam obsege. pa sems e odločla, da se vam pridružim - navsezadnje je to en izmed najbolj zdravih načinov življenja :) sedaj pa po dolgi uverturi vprašanje- kakšne imate kaj izkušnje s "preveliko kožo" , povešenimi dojkami, celulitom.... so to normalni stranski učinki?? dajmo s skupnimi močmi naprej;) lp, tabina tabina

Kat  

član od: 16.2.2005

sporočila: 44

16. feb 2005 10:42

Hojla. Jaz sem se cisto sveza clanica tega foruma, prijavila sem se le pred parimi minutami. Na tej strani sicer kar velikokrat najdem dobre recepte in jih seveda tudi kasneje preizkusim. No da preidem k bistvu. Tudi jaz sem ze dobrih 5 tednov, natancneje 38 dni, na tej 90 dnevni locevalni dieti in moram reci, da sem zelo zadovoljna z dosezenimi rezultati. Hujsam v triu z mojo mami in fantom, vsi dosegamo prav lepe rezultate. Najvec je izgubil moj fant, in sicer nekaj cez 11 kg, mami je na drugem mestu z slabimi 8 kg, jaz pa sem izgubila slabih 7 kg. Upam, da bom zdrzala cele 3 mesece, do zdaj nisem imela posebnih tezav sicer, se mi zdi zelo lahko jesti po navodilih te diete pa tudi lacna nisem. Jaz imam knjizico z naslovom *90-dnevna locevalna dieta*, ki je posebna izdaja revije Rina, zivljenje in kilogrami in vsebuje recepte za vseh 90 dni. Kar dosti receptov sem ze preizkusila, jedi so okusne, ni pripomb. V maju se bom porocila, a se absolutno ne dietiram le zaradi tega, temvec predvsem, ker zelim storiti nekaj dobrega zase. Moja teza je bila 68 kg, moja ciljna teza pa je 55 kg. No sem vam ful zatezila zdaj. :) Uspesno dietiranje zelim vsem skupaj, ne obupajte, se splaca biti vztrajen, rezultati ne bodo izostali! Lep pozdrav iz Nizozemske! Tot ziens!!!! :) Katarina Kat

nalin  

član od: 13.1.2005

sporočila: 231

16. feb 2005 11:09

Hoj, no pa sem, prvič v vsej tej dieti sem grešila. V celem dnevu sem imela samo en obrok (ob 12-ih), pa sem šla ob pol štirih delat, domov pa sem prišla ob pol devetih. Pa sem mislila, da bom zdržala pa mi je okoli enajstih zapasala čokolada, in ker je moj matej reku, da sem skoz bila pridna in ker nisem nič grešila mi je celo on sam prinesel en čisto majhen košček riževe čokolade. Bilo jo je ravno toliko za okus in da sem si pomirila želodec. Ni mi žal ker vem da ta malenkost ne bo vplivala na potek diete, pa še tako lepo sem se potem počutla. Čeprav mi je ob prvem grižljaju tako vest pekla da sem jo skoraj stran vrgla. bila pa sta samo dva grižljaja.. Kat, a ti pa si kar iz nizozemske? Pa še poročila se boš želim tebi in tvojemu zaročencu in bodočemu možu veliko uspeha in sreče v vajinem zakonu. In čim hitreje še kakšen naraščaj. Jaka Brolih, oprosti glede vodnega dneva sem se zmotila, prvega sem imela pred desetimi dnevi, se pravi 6.2 in ne 6.1 kot sem napisala prej. nalin

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti