14. feb 2005 10:00
Dan punce in fantje, Hja, Valentinovo. Nekako to ni moj praznik. Imam raje pustovanja in temu podobna praznovanja. Lani sem pekla ene srčke pa se je vsem doma trapasto zdelo, zato jih letos ne bom. Čeprav imam občutek, da bosta mladiča bolj praznovala. Predvsem moja deklica, ki je tako zaljubljena, da ne zmore misliti na nič drugega kot le na ljubezen :o) Tudi mi imamo psa, vendar je zelo lepo vzgojen (pa ne po moji zaslugi). Na sprehodu uboga, hodi lepo ob nogi in kadar vidim, da se kdo bliža vpijem, da ni nič hud. Če pa sva na bolj obljudenem mestu, potem pa ga privežem. Lkc: po neki teoriji je prav fižol v zrnju tisto živilo, ki se z mesom obnaša kot B, z škrobnimi izdelki pa kot Š. Mislim pa, da ta teorija za našo 3MD ne pride v poštev. Nikjer namreč nisem zasledila, da bi jedilnik vseboval meso (sir, jajaca ali ribe) ter fižol v zrnju. Sama vse drugo smatram kot zelenjavo (stročji fižol, cvetačo ...) le fižol v zrnju jem vedno samostojno in sicer na Š dan. Danes imam Š dan in tako se mi lušta kislega zelja, da si bom naredila solato iz kislega zelja in zraven bom jedla kuhan krompir. Komaj čakam!! Kje ste vsi? Ste že tako shujšali, da vas ni več videti? Jaz sem bila deležna prvih pohval in od važnosti sem se komaj premikala. Kako lep občutek! No, pridite kaj na tale forum in povejte kako je minil vaš vikend. Če ste grešile sploh ni problema, bo pa med tednom bolje. Saj veste, da smo samo ljudje in vedno se ne da odpovedati skušnjavi. Pa lep dan vam želim Marina5