12. jan 2005 15:40
KU KU, SPET SEM TU! Ja, Marina5, tud jst ne morem jest namočenih fig k so tuk nagravžne da raje pet dni ne grem na WC kot pa da bi to jedla. Tale tvoja dogodivščina v restavraciji je pa fenomenalna. Tebi pa vse pohvale da si bila vztrajna!!! Saby, konec tedna, ko zaključim z dieto, bom posredovala vse podatke kar se tiče mojih kg in podobno. O.K.? Tebi pa čestitke za vse do sedaj izgubljene kg. Si na dobri poti da še več zgubiš. Mici_33, saj tud jst spijem kavo oz. dve samo vedno brez mleka. Na začetku mi je bla bljak zdej pa ne morem več brez nje tko sm se navadla. Tvoji - cm so pa pohvalni sploh v tako kratkem času. A sam športaš al kaj? Jade, tud mene je fant končn pohvalu in pripomnil, da kaj vse bom pa zdaj počela ko sem shujšala. Glede kreme pa tko: js uporabljam od Balee losjon s Q10 za napeto kožo. Kolk kej pomaga? Po moje mal že more, če ne bi mi koža verjetn bolj visela kot sicer mi. Trebušnjaki, trebušnjaki,...letos sem jih uspela delat sam enkrat. Sem pa pri številki 100 v enem kosu. Ko se glih opredeljujete po mestih, a je ktera iz Zasavja? Mogoče Trbovelj? Dipsi, cvetačna juha iz Rinine knjige je super. Še meni je všeč pa nisem ljubitelj cvetače. O, Bled, kje si? Pa kremšnite? Več kot leto se že spravljamo spet tja. Spomladi zagotovo spet pridemo. Marjetka cvetka BRAVO!!!!!!! Zdaj pa glej, da ne dobiš vse ali še več nazaj!!! Čau čau kokos