12. jan 2005 7:56
Dalmatinka
, sporočilo, ki si ga pomotoma poslala dvakrat, lahko brez problema zbrišeš. Če morda nisi opazila, imaš le pri svojih sporočilih v desnem zgornjem kotu 2 ikonci (prva je za spreminjane sporočila, druga pa za brisanje celotnega sporočila).
Galja
, jaz podobnih simptomov med dieto nisem imela, je imela pa moja sodelavka po nenadni, koreniti spremembi prehrane vse mogoče probleme, od mozoljev naprej, tako, da je povezava z dieto možna, reakcija organizma na spremembo pač. Čeprav težko verjamem, da bi bilo pri tebi isto, saj najbrž sprememba ni bila tako ogromna. Omenjena namreč prej ni uživala skoraj nič sadja in malo zelenjave, ampak večinoma meso in same "nepravilne" kombinacije in precej sladkarij.
Trixie
, tehtnico si pa le privošči. Jaz sem imela predlani (še pred prvo 3MD) podobne probleme, enkrat mi je kazala 70kg, naslednjič pa 5 kg več/manj, tako da sem tud jaz začela računat povprečja, pol sem šla pa na zdravniški pregled in me je skoraj kap. Tehnica je pokazala 79 kg, jaz pa skoraj v jok. No, posledično sem si zelo hitro kupila novo tehtnico, tako stekleno, sem imele že ogledano in si je prej nisem "upala" privoščiti, potem pa ni bilo več nobenega razloga proti. Neprijetna izkušnja, ki pa je pomenila veliko spremembo v mojem življenju. Zdravnica mi je namreč svetovala 14-dnevno redukcijsko dieto z ločevanjem B in OH, ki naj bi bila po njenih izkušnjah s pacienti zelo uspešna, pa mi na žalost ni ustrezala, sama šunka, dopoldne pa le kava, jaz pa bivša vegetarianka, ki šunke ne morem videti, kave pa ne pijem. Pa sem začela brskati po knjižnicah in naletela na knjigo "Živeti zdravo" zakoncev Diamond in začela s sadnimi zajtrki oz. dopoldnevi, potem pa počasi uvajala še ločevanje, tako da sem se tistih kg, ki mi jih je prikrivala stara tehtnica, kar hitro znebila. No, potem pa sem našla še tale forum in zdaj sem že drugič z vami. Bla bla bla...
Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 12. jan 2005 08:02:19