11. jan 2005 10:38
Tangice ... o teh lahko le sanjam!! Pa me te sanje niti ne ganejo toliko, ampak celulit! Če bi tale dieta res topila to nadlogo, bi jedla samo še po Rinini knjižici!! Verjetno pa bo treba veliko več ... hrana, miganje pa še ne bo več tako kot včasih. Hja, vse se menja in jokati za mladostjo in napeto kožo nima več smisla. Gremo dalje, saj ima vsako obdobje svoje lepe trenutke!
Recimo danes zjutraj. Bila vsem vsa zaspana, komaj sem spregledala in se vlačila po spalnici brez volje. Potem pa sem oblekla hlače in takoj sem bila boljše volje. Danes zjutraj so bile veliko bolj udobne. Sadni dan in lakota sta bili poplačani. A ni to lepo!!??
Danes bo pa meso. Sicer ne vem kako bo s kosilom, saj bom v službi do večera in verjetno bom šla v kakšno restavracijo na zrezek in solato.
Zanima me, če še delate trebušnjake. Jaz sem kar pridna in spet sem pri številki 100, no ja 4 x 25 jih naredim zvečer. Tako zelo si želim, da me močna volja ne bi zapustila. Po horoskopu sem dvojček in za nas je znano, da se vsake stvari hitro naveličamo. Verjemite mi, to še kako drži. Trma torej ni moja dobra ali pa slaba lastnost. Niti nimam volje, da bi bila trmasta :o)). Veliko mi pomagate VI. To je nekakšna prijazna vzpodbuda in ne tekmovanje ali pa primerjanje. Tudi tega namreč ne maram in nimam volje, da bi se dokazovala pri takšnih stvareh. Enkrat sva s prijateljico sklenili, da bova skupaj shujšali in padla je stava in vse kar zraven paše. Po enem mesecu se je meni že tako trapasto zdelo, da sem sploh šla v to in popolnoma sem izpred oči izgubila končni cilj te stave ... shujšati. Prijateljici, ki je bila res odločna in vztrajna sem rekla, ti se kar meči na popek, jaz imam dost. Plačala sem stavo in čez dober mesec začela hujšati po svoje in lepo v miru. Kaj bi dala za malo vaše trme ...
Hvala, da ste z mano in resnično sem prepričana, da nam bo vsem uspelo. Vsakemu po svoje.
Bobby, javi se ... kako si preživel prvi dan? Maychi, mici, kokos, marjetka cvetka, sy in ostale veteranke, lepo je iti po vaši poti. Slamca, gajla in ostale (vseh imen pač ne vem), mi pa gremo za njimi in še malo pa bo tukaj pomlad, ko bomo veliko lažje lahko rinile v hrib in skrbele za gibčno in otesano telo.
Lep dan vam želim
Marina5