6. jan 2005 19:15
Dober večer!
Ne, punce in fanta (menda sta dva, sorry če sem kterga spustila) nisem vas zapustila le časa še letos nisem imela da bi se javila. Zdaj ste se pa tko razpisali, da sem dva dni rabla da sem vse prebrala.
Dobrodošli vsi novi!!!! Samo en nasvet: VZTRAJAJTE, VZTRAJAJTE, VZTRAJAJTE,... in ne bo vam žal. Res se splača. Naj vam samo povem, da je meni, kljub nekaj pregrehom, do danes (81. dan) uspelo odplakniti 26 kg. Zdaj me že vsi po vrsti hvalijo kok dobr zgledam in hodim okoli kot pav. Ful sem ponosna nase. Nekateri so mi celo rekli da zdaj pa naj neham hujšat, da me je dosti pobralo, a moj cilj je še vsaj 10 kg minusa. Sicer ne v času diete ampak nasplošno.
Dramik, dobrodošla spet med nami! Upam, da ti tokrat ne bo potrebno spet prekinit diete ter da boš prišla do svojega cilja.
Mam pa mal slabo vest, saj se na orbitreku zopet nabira prah. Sorry, ampak letos še nisem imela časa stopit nanj in sem zelo jezna nase. Tud žoga zraven malo sameva in me vsak dan kliče a se ne dere dosti, da bi jo uslišala. Obljubim, da bom našla čas tudi zato. Blagor vam, ki ste še samski!!!
Naj vam povem, da v novi Rini med vprašanji in odgovori piše, da izide knjiga "Kako po končani dieti" 1.3.2005.
Danes sem na OH dnevu in sem se najedla potice za nazaj ko je nisem smela, no, 2 kosa mislim da ni prehud greh pa nekaj piškotov zraven?
Testenine mam pa zdej tko rada, da bi jih lahk vsak dan jedla prej jih pa najmanj 15 let vidit nism mogla. Ne morš verjet kako se človek spreminja.
Aiwa, segedin ne smeš jesti, če imaš Š dan, čeprav daš meso stran, saj so se med kuhanjem beljakovine izločile v omako tako da ti to pomeni prekršek.
Pa naj bo dosti teženja. Pa obilo uspehov v letošnjem letu!!! Pa prepričajte me, da se spet spravim telovadit, da ne bo kake polomije!!!!
Čau čau
kokos