6. jan 2005 14:12
Simonka1
saj nisem rekla, da tortic ne maram, imam jih celo zelo rada, ampak le občasno (ne na vsake 4 dni, parkrat na leto mi zadostuje!) in to take, domače, ki jih sama naredim, kupljene me ponavadi ne ganejo pretirano! Ker pa se s kg borim že dolgo (pred 3MD pač ni bilo takega uspeha) in ker vem, da redijo, jih že tudi zato nikoli nisem pogosto jedla. Med 3MD pa sem zelo pogrešala kruh z marmelado. Kruh imam na žalost zelo rada, zdaj, ko je toliko vrst na razpolago, prav uživam v nakupovanju in občasno tudi v peki. Lani pa sem prvič nakuhala še ogromno vrst marmelade (ribezovo, slivovo, češnjevo, grozdno, marelično, višnjevo, najbrž sem še katero pozabila) oz. džemov. Zajtrk ob koncu tedna je bil ponavadi zato marmelada na kruhu in bela kava. No, potem pa se odločim za korenito spremembo (najprej samo za sadne zajtrke in nato še za 3MD) in kar ni bilo več ta pravega obroka za "mojo" marmelado. Občasno za večerjo, med 3MD pa je bil edini možni obrok večarja na OH dan.
Irena
pozdravljena, seveda se te spomnim, se mi zdi, da sva se nekje proti koncu ujele, ko sem jaz zaradi pregreh nekaj podvajala sadne dni in sva en vodni dan imele hkrati.
Še to, tokrat se bom jaz najbrž odpovedala vodnemu dnevu oz. dnem, nekih pretiranih učinkov nisem čutila, na ta dan izgubljeni kg pa so hitro prišli nazaj, na same VD (3X brez grehov) nisem imela sicer nobenih težav, naslednji dan pa sem bila precej slabotna. V vmesnem času sem parkrat imela dvojni sadni dan (enkrat celo trojni) in so šle kile full dol, pa še nazaj se niso vrnile. To je seveda čisto moja odločitev, nikogar nisem imela namena odvračati od vodnega dne, da ne bo pobote...
Zdaj sem vam pa že dost "težila"
Čao,čao! Encijan
Sporočilo je spremenil(a) Encijan dne 06. jan 2005 14:26:01