Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. jan 2005 22:35

Marina5 in ostale, najlepše je ponoči grickat arašide, pa čips, pa kokice, pa čokoladice...... Nadaljne 3 mesece jih lahko gledam le v trgovini na policah, al kako? Nocoj me sodelavca sočutno gledata ob sadju in vodi, onadva pa sta si privoščila prekajeno kuhano kračo in solato iz kislega zelja, z bučnim oljem, da je vse kar črno! Zraven pa seveda celo štruco svežega kruha! Še dobro, da ju nisem gledala zraven, ko sta jedla!! Pa še buteljko sta si odprla! Halo! LP od Galje!

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

5. jan 2005 22:56

Galja, vse čestitke! Kar tako naprej! Prijetno noč ti želim in da bo čim krajša! Meli Don"t worry, be happy!

galja  

član od: 6.7.2004

sporočila: 1351

5. jan 2005 23:01

Meli, hvala za čestitke! Veš, da se sama sebi zdim prava "asica", da ju lahko kar tako zraven gledam in se mi nič ne cedijo sline. Sicer pa non-stop visim na kulinariki, upam, da še kdo dela nočne in bom imela družbo ponoči na netu, da ne bom toliko mislila na hrano. Sicer pa lahko čez eno uro pojem jabolko, mi bo potem lažje! Želim ti lahko noč! Galja!

aiwa  

član od: 16.2.2004

sporočila: 194

6. jan 2005 7:02

jutro punce! danes imamo vitaminski dan. vsaj večina nas ima. sem si ful sadja prnisela v službo, za kosilo pa bom imela solato. veliko raje imam zelenjavo kot sadje... tako da rabim eno tako kosilo... enkrat moram pa probat tudi kašno pečeno sadje. bom ko bo ta dan na soboto ali nedeljo, ko bom imela čas ustvarjat... (če kej ne bo šlo tko k je treba, da lahko vajo ponovim). od cigaret sem čist odvajena.. edino če se zvečer s prjatli dobim... me malo daje, pa bi vsaj kej grickala, k vsi kadijo... no ampak tudi to bo minilo. uspešno hujšanje!!!

k4484  

član od: 20.7.2003

sporočila: 14

6. jan 2005 7:59

Jutro! No pa je prišel, sadni dan mislim. Ne vem kasko ga bom pregurala, verjetno težko. Do sedaj sem popila že en liter vode, v kuhinji pa me čaka velika košara najrazličnejšega sadja, mislim da ga danes lahko malo namešam. Zdajle pa grem za eno uro ven s psom, da bo hitreje minil čas. Zdravo. GAJA

Kairos  

član od: 5.1.2005

sporočila: 48

6. jan 2005 8:39

Danes imam sadni dan. Za kosilo sem si pripravila sadno solato (seveda z veloko ananasa). Upam da ni panke če sem si sadje skupej namešala, zvečer si bom pa privoščila pečena jabolka. Sama nase sem takoooo ponosna ker mi uspeva! Sploh (tok, tok, tok) ne pomislim na grešenje! Seveda mi brez vas nebi uspelo! Kairos

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

6. jan 2005 9:08

Pozdravljeni vsi. Aha,večina danes na sadju.Cool! Saj se boste navadli teh sadnih dni,pol boste pa komaj čakali kdaj bo spet sadje. Jaz pa sem včeraj preživela svoj 3 vodni dan in danes se počutim srečno kot le kaj.Kar poletela bi od sreče,tak fajn mi je.Voda je res super zadeva. Sam hec je bil popoldan v službi.Sodelavka je imela rojstni dan in je prinesla peciva cele kupe.Šla je do vsake in pridno ponujala dobrote.Mrzlično sem razmišljala,kako bi ji na lep način povedala,naj mi oprosti,ker ne morem vzeti peciva. Ona pa pride do mene in na ves glas zavpije:"Marjetka,danes nema hujšanja!!!!!" Kar vroč mi je postalo.No,pa sem si nabasala cel kup peciva.Pa, da ne boste mislili,da sem katerega poskusila.O to pa že ne! Vso pecivo sem dala Olgici,sodelavki,ki me pri dieti ful podpira. Ona se mi je sam smejala in mi obljubila,da ne bo nikomur povedala,da se sladka namesto mene.Njej se ne bo nič poznalo.Je suha ko treska,pa lahko celga vola poje.Blagor ji. In tako se je vse srečno končalo. Danes bom za kosilo jedla piščančje hrenovke in radič z naribanim surovim korenčkom. Večerjam pa v službi in si bom zraven nesla ravno takšno solato,namesto hrenovk bom jedla pa piščančjo salamo. Pa še to:na beljakovinski dan zmeraj tam nekje vmes med kosilom in večerjo popijem en LCA jogurt,to pa zaradi kalcija in sploh ker ga obožujem. Tako,želim vam veliko sreče in preživite dan brez pregreh. Pa kaj potem,če se kdo zraven vas masti z kračami ,pomislite,kako jih bo pol tiščalo po želodcu. Vi se boste počutili pa tako lahkotno in srečno. Se splača potruditi! ADIJO! ZAUPAJTE VASE,KAJTI USPELO VAM BO! Kot je meni!!!!!!! Marjetka cvetka

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

6. jan 2005 9:14

jooooj komaaj vsee preberem No Galja moram te pohvaliti, če bi bila sama v službi bi bilo po moje lažje, kot pa da imaš sodelavce, ki se mastijo. Hudo. Ampak boš zdržala, aneda? Nas preberi, kaj vse delamo pa bo lažje. Trixie jaz v banjo sploh ne grem, ker sem potem tako lačna, da bi vola pojedla. Se polivam z vročim tušem- neomejeno. Potem si nadenem volnene nogavice, pa termofor nesem s sabo na sedežno pa pol v posteljo. Hudo me zebe že celo dieto. Dobra stran je, da točno veš kdaj pregrešiš- ker ti je toplo. Pomaga pa še šport- se ogreješ.Al na orbitreku, če ne gre drugače. Danes sem si privočila skodelico zmiksanih jagod /kupila zmrznjene/. Pol pustila za naslednji obrok. Na sadni dan si ponavadi privoščim kakšno dobroto. Mogoče bom še jabolka spekla, da se pogrejem- za kosilo. Pozdravčke vsem mici_33

Marina5  

član od: 6.10.2004

sporočila: 170

6. jan 2005 10:11

Dan, Mici, ti si pa res pridna. Več kot tri mesece si že disciplinirana in še telovadiš zraven, tako da si mi res pravi vzor. Pa tudi maychi je tvoje sorte. Trenutno imam tudi sama zelo močno voljo in upam, da bo tako močna ostala tudi po dveh mesecih. Pravzaprav se jaz najtežje spravim v red, potem ko sem enkrat v "shujševalnih tirih" kar gre. Nekako samo od sebe, seveda z manjšimi odstopanji. Za te si vedno rečem, da so sestavni del življenja in kompromise smo navajene vse sklepati, ni res. Za zajtrk sem že pojedla eno banano in še par uric pa bo na vrsti kosilo. Celo popoldne bom v službi, tako da sem si prinesla tudi 4 mandarine za malico. Kot sem že večkrat napisala, so mi sadni dnevi najbolj grozni. Pa ne zaradi lakote, ampak zaradi sladkobe. Odkar sem se odločila, da bom sladkobo razbijala s kakšno kumaro ali kislim zeljem, pa sem tudi psiho poštimala. Na tistih linkih, ki ste jih posredovale so tako ali tako navedeni sadno-zelenjavni dnevi. Tako, da imaš prav Francka, ampak komaj bom pa čakala mesne dneve. Galja in Slamca, držita se in želim vama čim manj skušnjav v službi. K4484, hvala za recept. Tudi sama bom te zelenjavne žepke enkrat probala. Aiwa in Kairos, danes sadje, jutri pa meso. Malo vitaminov tudi prav pride. Se vrnem zvečer, do takrat pa pridni bodite. LP Marina5

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

6. jan 2005 10:20

Dobro jutro! Kaj ja še katera ali kateri danes na OH? Od kar ste vsi začeli na novo, sem čisto sama Galja, kako ti je uspelo prebrodit noč? Marjetka cvetka iskrene čestitke za tretji vodni dan. Še štiri dni pa bo! Jaz zaključim z dieto 31. januarja. Zanima me tvoja bilanca. Upam, da nam javiš v ponedeljek Lep dan! Meli Don"t worry, be happy!

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti