Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jan 2005 13:10

Tajika,zjutraj ni važno kdaj ješ,saj se do dvanajste ure telo čisti.Čist vseeno je a poješ tisto sadje ob petih zjutraj al ob enajstih dopoldne.Bolj važno je, da ta čas čimveč piješ vodo ali nesladkan čaj. Jaz do dvanajste ure spijem že dva litra tekočine,popoldan pa pijem nekoliko manj.Tako da se z zajtrkom ne obremenjuj preveč! Pa še nasvet glede vaganja:NE stat na vagi vsak dan,enkrat tedensko je dovolj,drugače te lahko zajame malodušje,kar pa ni dobro za dieto! pa seveda čim več migat.Jaz sem tudi malo zanemarla svoj ljubi orbitrek.Vražji prazniki,kako človeka hitro polenijo......... Adijo vsem Dragi urednik Jernej,a dobimo kakega smeškota tud za pusta? Marjetka cvetka

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

3. jan 2005 13:33

no še vedno si nisem na jasnem glede sadja za zajtrk koliko sadja lahko poješ res samo dva ali lahko v paru pojme v razmaku 1-2 ur tudi 2x? sicer jutri dobim knjigico, tko da upam da mi bo lažje, drugač mi pa zdej že ornk kruli po želodcu, (ker sem pojelda samo dve mandarini okoli 9:30) a lahko zdaj še dve? ker kosila ne bom jedla še lep čas aja pa a lahko malo bolj aktivirate stran z recepti za to naš dieto?? pa sej vem da sem zahtevna, samo rabim res malo več spodbude, sicer je pa to moj 1 dan uči se na napakah drugih, ne moreš namreč živeti dovolj dolgo da bi vse te napake storil sam!

anika  

član od: 3.1.2005

sporočila: 10

3. jan 2005 14:11

Hja, izgleda, da je treba kar začet, a ne? Lepo vas je "gledat" kako hujšate! Najbolj uspeva verjetno tistim, ki imate dovolj močne motivacijske dejavnike oz. tisti, ki tem dejavnikom resnično zaupate. Zagotovo med njimi sodijo zdravje, lepota, samozavest, preizkus samodiscpline pa bog vedi kaj še vse. Ampak kako se prepričati? Veste kaj, jst si bom kar en seznam naredila in k vsakemu faktorju dodala podfaktorje in med njimi bo zagotovo vsak dan kakšen, ki me bo spodbudil k nadaljevanju diete. Po drugi strani pa na dieto lahko gledamo skozi dimenzijo časa. Kaj pa je 3 mesece v primerjavi z življenjem in celo 1 letom?! Nič! A kdo misli, da kompliciram? hehehehhehehe, čist en mičken, a ne :) Morda pa jutri res začnem. We shall see! Samo absorbirati je treba ... Želim vam zares čudovit dan! anika

malamisha  

član od: 16.9.2004

sporočila: 24

3. jan 2005 15:53

Jelly, sadje lahko ješ tudi 2x do 12.ure. lp malamisha

Lili66  

član od: 20.12.2004

sporočila: 7

3. jan 2005 16:10

Hojla! Jaz sem na škrobnem dnevu! V torek sem imela vodni dan, preživela brez problemov. V sredo zjutraj imela pol kile manj kot danes. Vmes pač prazniki, pa še PMS. Nisem grešila v kombiniranju, ampak bolj količinsko. Pa nič zato, gremo dalje! Zdaj kaže tehtnica -7kg. Anika, najprej se pripravi psihično v glavi, potem pa začni. Sama sem tudi rabla nekaj časa... Predvsem ne misli, da bo po treh mesecih vsega konec. Prepričana sem, da se takrat šele začne. OBDRŽAT težo, to je hudič, sej to vse vemo, kajne? No, vso srečo! Lili66

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

3. jan 2005 18:19

Zdravo! Hvala bogu, da so prazniki za nami. Sedaj pa ponovno pridno na dieto pa bo. Čez novoletne praznike sem pridelala +1.40kg. Sem jezna sama nase pa nič ne pomaga. Danes sem imela B dan in sem si privoščila veliko skledo mešane solate in malo lahke poli salame. Prebavo imam zaštekano da kar ni res. Si bom sedaj pogrela donat in upam, da bo kakšen učinek. Pa, pa. Dipsi

Sergea  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3

3. jan 2005 19:25

Zivjo punce, Lepo vas je brati. Z dieto zacela konec novembra. Med prazniki brez prekrska na veliko jezo tascice, ampak tokrat je moja trma zmagala :))). V 1. mesecu -7 kg (nosecniski), prednosecniski so sedaj na vrsti. Po eni strani si zelim zgubiti samo se par kg (max 5), po drugi strani pa bi rada vztrajala vse 3 mesece. Hm?? Domisljija za jedilnike mi ful dela in bom ideje verjetno uporabila se po dieti. S 1.1. se mi je pridruzil tudi moz. Vidim velike probleme na obzorju. Sama ne obcutim nobene lakote, on pa je bil ze na 1. P dan cisto scagan ??? in se med obroki filal z bananami. Ima katera/-i kaksen nasvet glede tega, res si zelim da bi vztrajal vsaj 1 mesec! Saj res, tole z bananami mi ni cisto jasno. To je cisto skrobno zivilo (kot npr. krompir). Sama jih ne jem, ker jih nimam prevec rada. Ali je katera kje zasledila kaksno omejitev pri bananah na sadni dan ali pri zajtrku? Pa se to, kje bi lahko dobila seznam nevtralnih zivil. Drzte se in zdrzte pa enga srecnga in zdrauga Sergea Sporočilo je spremenil(a) Sergea dne 03. jan 2005 19:29:38

Sergea  

član od: 9.12.2004

sporočila: 3

3. jan 2005 19:56

Dusan, hvala. Bom se malo studirala nevtralce. Sergea

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

3. jan 2005 20:11

Čao! Lepo pozdravljene sotrpinke , še posebej tiste ki ste danes začele hujšati, med katere spadam tudi jaz.Danes mi je šlo kar dobro, zjutraj dve mandarine, za kosilo dve puranje roladice, s solato seveda , za večerjo pa tudi puran z paradižnikom.Najhuje je samo to , da se v službi težko vzdržim, saj sem v neposrednem stiku s hrano, delam namreč v hotelu v slaščičarni, kar je pri hujšanju zelo negativno. V glavnem sem beljakovinski dan lepo preživela, brez hude lakote, najbolj me je strah četrtka, ko je na vrsti sadni dan. Ali ima še katera te probleme na sadni dan ? zdi se mi , da sem po sadju še bolj lačna in me nikakor ne zasiti, tudi če pojem banano. Katere vrste sadja najbolj pogosto uživate, da preprečite lakoto? Lep pozdravček slamca8

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti