Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

jelly  

član od: 27.12.2004

sporočila: 29

3. jan 2005 10:00

aha vidim da obstaja tema kjer so recepti samo za to 90 dnevno dieto, saj kjnigo si bom tudi kupila, no če jo bom lahko dobila, ampak vseeno, je bolje ko ti da nekdo recept ki ga je dejansko peizkusil in bla bla bla,... upam da boste vsi veliko dobrih receptov napisali, da bom lahko tudi jaz, ki mi motivacija kaj hitro pade zdržala 3 mesece hvala cmoka uči se na napakah drugih, ne moreš namreč živeti dovolj dolgo da bi vse te napake storil sam!

Sibila  

član od: 8.7.2004

sporočila: 62

3. jan 2005 10:12

Pozdravljeni vsi skupaj! Pred tremi meseci sem končala z dieto, vendar žal kljub vsem dobrim sklepom dalje nisem ločevala živil. In rezultat je tukaj. Kar nekaj kg se je z bliskovito naglico vrnilo, tako da se vam z današnjim dnem ponovno pridružujem z 2.krogom. Shujšati moram kakšnih 10 KG. Vem, da nas bo kar veliko, ki bomo začele prav danes. Verjetno se nam bo (vsaj na tiho) pridružil tudi kakšen fant. Torej, vzpodbujajmo se še naprej. Še dobro, da začnemo na B dan. Pa dober tek! Sibila

gogy  

član od: 5.12.2004

sporočila: 51

3. jan 2005 10:28

Heeeellooo.... vsem na forumu, pa veliko dobrega v novem letu 2005! A je danes še kdo z mano na VODNEM DNEVU? Pomagajte sotrpini, pri nas je ravno čas malice. gogy

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

3. jan 2005 10:57

En lep pozdrav vsem skupaj! Gogy, jaz sem na sadju, tako da ni kaj dosti razlike med nama. Sem pa zato včeraj imela nekaj podobnega postu. Zvečer sem namreč grešila. Mislim, da je to še vpliv praznikov. Me je kar strah, kaj bo februarja, ko končam z dieto. Vidim, da ste vsi danes na B dnevu. Kaj sem edina, ki sem na S? Joj, kako je vam lepo, ko boste skupaj na istih dnevih. Kaj pa jaz revček, ki sem dan za vami in nimam s kom deliti dnevov? Lep dan! Meli Don"t worry, be happy!

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

3. jan 2005 11:19

Pozdrav! Vsem, ki vas zanima tema recepti malo pomoči: http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=2614 Kar pogumno dodajte svoje, mogoče bodo komu v pomoč. Gogy, danes smo mi tu s tabo da nekako preguraš ta dan. Čimbolj zaposli možgančke, da ne bodo razmišljali, kaj vse lahko drugi jedo. Nič ne skrbi tudi ti si boš lahko privoščila. Pomisli raje koliko KG si bodo pridobili. HE, he,heeee,..... Smo pa že mi na boljšem, čeprav je včasih težko, vstrajamo skupaj pa čeprav ob vodi. Važno je le to, da je kg vedno manj. Kar javi se nam, ko bo kriza. Meni je vedno prebiranje foruma zelo pomagalo. Nekako najdeš novo motivacijo.......... LP; Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

gogy  

3. jan 2005 11:24

Živjo Meli, hvala za korajžo, sam sadje je vendarle neki za papcat... tu pa jota takoooo zeloooo diši, da se mi kar mal meša. Hvala lepa tudi moji frendici Kaji, ki me spremlja od doma in mi pošilja spodbudne SMS-je. gogy

gogy  

3. jan 2005 11:26

Rožica, vedno boš rožica! Hvala za spodbudne besede! by! gogy

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

3. jan 2005 11:48

ŽIVIJO VSEM ! Joj,kolk vas je danes tukaj.Kar velik časa sem porabla,da sem vas prebrala. Vsem želim veliko sreče,da bi vam uspelo. Jaz sem danes na 3MD 85.dan in sem DANES na OH.Pravkar si pečem pogačo z zelišči,ki jo bom imela tudi za večerjo,kajti sladkarij imam poln želodec še od praznikov. Jutri sadje,potem pa tretji vodni dan.Men je vodni dan postal najljubši,to pa zato,ker se potem TAKOOOO FAJN POČUTIM!!!! Anika,jaz sem približno tvojih let,kil mam pa velik več Tajika,smetana,ki je živalskega izvora je vsekakor beljakovinsko živilo,ne vem pa,kako je z rastlinsko smetano.V vsakem primeru pa vsebuje veliko maščobe.Glede polente ti povem,da spada pod OH, čeprav to tudi men ni čist jasno,ker koruzo ješ pa na škrobni dan.No v RININI knjižici je polenta na OH dan. UPS,SKORAJ SEM POZABILA NA MOJO POGAČO!! ADIJO VSEM! ZAUPAJTE VASE,KAJTI USPELO VAM BO!!!!!!!!!! Marjetka cvetka

tajika  

član od: 2.1.2005

sporočila: 18

3. jan 2005 12:42

LEP POZDRAV VSEM! Najprej hvala Piciki in Marjetki Cvetki za odgovore. Danes imam ŠKROBNI dan in komaj čakam, da si naredim zelenjavni riž. Moram vam priznat, da je danes za menoj že pol ure telovadbe, kar je za mene ČUDEŽ! Morem si nabavit še kakšno anticelulitno kremo, potem pa se pridno mazat in migat migat. Danes je moj 21. DAN, sem se šla vagat, pa imam 74 kil, do cilja mi jih manjka še -11. Sem pa tak jezna, ker sem grešila in sploh vedla nisem za to. Zdaj sem si zadala, da se bom vagala le na 10 dni. Koruzo bom jedla le na škrobni dan, na sadni dan pa bom sadje pojedla na vsako uro in ne kar 4 kose naenkrat. Tudi za mere mi ni bilo nič jasno - testenin sem pojedla toliko, da sem bila sita. Si moram res nabavit Rinino knjižico. Kruh bom pa jedla le na beljakovinski dan, ker mi na škrobnega ne paše. Saj je to čist okej, ne? Kaj je mogoče pomembno, kdaj ješ zajtrk? Jaz sem namreč doma, ker pišem diplomo, zato se vstajam bolj pozno. Zajtrk jem ponavadi med 10. ali 11. uro, kosilo ob treh, večerjo pa nekje ob pol osmih. Zdaj grem pa pisat diplomo. Se kmalu beremo. pa pa tajika

francka  

član od: 12.12.2004

sporočila: 41

3. jan 2005 12:50

Lep pozdrav lepotice! Vidim, da nas je čedalje več. Kako lepo! Prazniki so tudi meni malo spodnesli tla pod nogami. Oprostite mi, grešila sem. Ker pa sem imela med prazniki vodni dan in sem se ga celo držala, se kg niso namnožili. Ampak dol pa tudi ni nič šlo, pa sem imela vodo. Pa kaj čmo! Gremo naprej z več trme in volje. Danes imam sadje, vendar si bom zvečer privoščila tudi malo zelenjave. Imejte se skrajno! (zapomnite si: niste same, BIJEMO SKUPEN BOJ!!!) francka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?NENA58
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti