2. jan 2005 22:14
HOJLA! Hvala Piciki in Maychi, da ste mi tak hitro odgovorile. Ceprav sem zdaj mal zalostna, ker sem gresila zaradi nevednosti. Na pico oziroma na testenine sem si s takim uzitkom vedno nadevala veliko koruze, ker jo imam zelo rada. Zdaj pa ugotavljam, da sem delala narobe. GROZA! Mogoce sem zato v 20 dneh izgubila le 4 kilograme ... No, bo pa od zdaj naprej boljse. Danes sem imela beljakovinski dan. Ta dan ponavadi vedno jem piscanca, pecenega v teflonski ponvi. Olupim mu kozo, dodam malo cebule in zalivam le z vodo. Prvo "mastno" vodo odlijem, potem pa specem, da postane hrustljav. Zraven pojem 1 kos polnozrnatega kruha in zeleno solato (pa na koncu kosila se juho -seveda). Ups, upam, da vam ob takile uri ne delam prevec lustov. Najbolj grozen se mi je vedno zdel 2. DAN, ker sem si vedno skuhala krompir ali fižol in zraven jedla zeleno solato + kos kruha. To mi je bilo tako ogabno, da zvecer nekajkrat rajsi nisem jedla. Sele na teh straneh sem prebrala, da lahko namesto krompirja jem riž. ALELUJA! Torej jutri bom definitivno jedla riž in ne krompirja! 3. DAN me vedno drzi pokonci. Obozujem testenine, tudi samo s pelati bodo za mene mljask mljask. Zvecer pa grem ponavadi v Ilicha v Mb, kjer imajo bozanske sladice in sladoled. Pa se nekaj nisem vedela (saj se boste smejali), nisem vedela, da je REBRO cokolade ena cela vrstica 10-dekagramske cokolade, ponavadi sem pojedla le 3 koscke. Na SADNI DAN pa zdrzim s pomocjo banan (za kosilo pojem kar štiri). Za kuhanje uporabljam vegeto in himalajsko sol. Povejte mi prosim, ce delam se kaj narobe. Vprasala bi vas pa se nekaj: - Koliko soli lahko uporabis? - Koliko banan lahko pojes na sadni dan? - Ali lahko namesto mesa jes pršut? - Si lahko med paradiznikovo omako za na testenine skuham tudi zelenjavo (npr. bucke)? - Med riž lahko dam tudi paradižnik, ne? No, pa odločla sem se, da bom začela malo migat, kar mi je ogromna muka. Saj na sprehod še grem, rada pa bi začela telovadit. ZAHVALJUJEM SE VAM ZA ODGOVORE in vsem prav lep pozdrav! Tajika tajika