Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

maychi  

član od: 12.9.2004

sporočila: 616

31. dec 2004 18:09

Živjo! Rožica!!! Upam, da si se imela fino! Moram vam povedati kaj se mi je zgodilo....včeraj smo imeli zaključek in sem od kar sem na dieti prvič pila alkohol (ja brez tega ni šlo), pila sem pivo....in kar je najbolj zanimivo, je to, da sem se zjutraj vsa prestrašena šla tehtati in sem imela 1 kg MANJ!!!! Zgleda, da bom mogla več pit, če bom hotla še kako kilo zgubit Vsem želim v novem letu, da se vam izpolnijo vse želje, čim več dobljenih "bitk", izgubljenih kilogramov in čim več smeha! V ponedeljek pa zopet "štartamo". Lepo praznujte, maychi

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

31. dec 2004 18:30

maychi ja po pivu se hodi več lulat , pa ti je malo voda ven šla , zato 1kg manj drugace ti je pa pol odpuščeno ker vse priznaš Dušan

Dipsi  

član od: 14.11.2004

sporočila: 378

31. dec 2004 20:01

Pozdravljeni! Vsem vam želim v letu 2005 veliko zdravja sreče in miru.Želim, da bi se nam uresničile vse želje, predvsem pa želim, da bi še naprej uspešno hujšali. Hvala vam za vso podporo in se priporočam naprej. SREČNO! Liljana Dipsi

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

1. jan 2005 1:30

Srečno , zdravo in uspešno v letu 2005 , predvsem pa veliko motivacije pri kilogramih , da bi nam tehtnica v novem letu kazala čim manj. slamca8

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

1. jan 2005 5:56

To je pa pohvala dneva, ob 1:30 ste že na Kulinarika.net Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jaka brolih  

član od: 15.8.2004

sporočila: 18

1. jan 2005 12:29

želim vsem veliko sreče ,zdravja in POTRPLENJA v novem letu.Moram pa sporočit da so meni teli prazniki prinesli 3 kile nazaj.Tko zdaj pa nazaj na stari tir. Klavdija

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

1. jan 2005 12:50

No, super. Sedaj pa imam 1 kg zraven Pa saj ga bom spravila dol. Še dobro da jih ni 12+ tako kot se mi je sanjalo. To je bila prava nočna mora in ko sem se zbudila, sem kar z grozo stopila na tehtnico. No, pa je bila "samo ena". Rožica, mislim, da je tisto nihanje čisto normalno. Jaz sem se odločila, da shujšam kakšna 2 kg več, saj mislim, da jih bom kar hitro pridobila nazaj. Zato kar pogumno naprej! Lep dan! Meli Don"t worry, be happy!

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

1. jan 2005 14:01

PRAV LEP POZDRAV VSEM HUJŠEVALCEM! Vsem skupaj želim v letu 2005 veliko zdravja,sreče in obilo kulinaričnih užitkov. Naj vam tehnica vedno dobro kaže,naj vas prevelika lakota ne muči,naj vam kilogrami grejo dol,predvsem pa:imejte se lepo vsak trenutek! Vsem,ki bodo letos začeli hujšati pa sporočam:bodite vedno nasmejani in ne izgubite volje,saj smo tukaj mi z vami UŽIVAJTE V NOVEM LETU!!!!!!!! Marjetka cvetka

bobby  

član od: 29.12.2002

sporočila: 56

1. jan 2005 18:41

Lep pozdrav vsem skupaj! Star sem 36 let, velik 174 cm in težak okoli 95 kg! Z 10.januarjem nameravam začeti to 90-dnevno dieto, vendar še vedno nisem čisto odločen! Prosim za pomoč, zanimajo me predvsem sledeče stvari: Koliko naj bi cca. shujšal v določenih obdobjih in kje bi lahko dobil kakšne konkretne jedilnike, tabele,navodila, skratka vse o tej dieti!!! Že vnaprej hvala za pomoč!!! Srečno Novo leto 2005 vsem na teh straneh!!! Bobby Robi Belentin

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

1. jan 2005 20:01

Robi za začetek si preberi tole stran : http://www.mojplanet.com/dieta/html/predstavitev.html tu imas tudi spodaj na strani nekajj edilnikov in tabelo in si shrani še bolje sprintaj ko pa se odločiš ti bo tudi kdo kak recept napisal dal vzpodbudo itd.. se nikogar nismo pustili samega , a je tako punce pa ne študiraj predolgo treba je začet .... Dušan

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti