Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

Marjetka cvetka  

član od: 27.12.2004

sporočila: 1569

30. dec 2004 17:59

Živijo vsem!! Vidim da se skoraj vsak dan najde nova junakinja,ki želi po naših stopinjah. Gianja,le kar pogumno začni.Začetek sploh ni težak in kar hitro se boš počutila imenitno. Seveda pridejo tudi krize.A brez panike,saj smo mi tukaj. Če se boš 3md lepo držala,bo tistih 15 kil izginilo mimogrede. Jaz sem z dieto začela oktobra in jo končam 9.januarja.Izgubila sem 10 kg,vendar sem se velikokrat pregrešila.Grešila sem pa zato,ker nisem prej odkrila tegale foruma No,na srečo sem vas našla in ne boste se me kmalu znebili VSEM ŽELIM VELIKO SREČE! Imejte se vsi lepo na silvesterski večer in uživajte kolikor se le da! Aja,še moj silvesterki menu:pečena jabolka ADIJO Marjetka cvetka

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

30. dec 2004 20:44

Živjo! Najprej en lep pozdrav vsem novim na tem forumu. Smo živi dokaz, da se z starim zaključi neko obdobje in se v novem prične drugo. Veseli me, da nas bo januarja veliko na skupni poti. Dobro došle vse in seveda Dušan. Upam, da se nam bo pridružil še kakšen korenjak. Me pa veseli tudi to, da si se nam zopet pridružil saj te "poznam" še iz časa, ko sem sama samo prebirala ta furum in zbirala tisto pravo motivacijo in energijo. Vem, da bodo tvoja prisrčno izvirna sporočila, popestrila tale forum. Hoj, Maychi! Nisem pozabila na vas, kako naj človek kar pozabi nekoga, ki ga spremlja več mesecev. Če ne prej, me vsak pogled v ogledalo, ko vidim kaj smo skupaj dosegle, spomne na vse na tem foromu. Na prvo vprašanje (kje sem?) si si sama odgovorila. Na drugo sem ti pa v zgornjih vrsticah. Ja, spet bom vstrajala po tem sistemu naprej. Upam, da boš tudi ti. Med prebiranjem pa sem opazila, da si bila ti kar PRIDNA, kot vidim vztrajaš naprej. A ne? Lep pozdrav in veliko užitkov na snegu. Kjer ga imate! Če ga ni se pa k nam pripeljite! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

kokos  

član od: 31.10.2004

sporočila: 373

30. dec 2004 21:44

Čer! Ej, punce in fant, men se bo zmešalo, js že kumi gledam vse te dobrote na mizah. Kdaj bo konec teh praznikov?! Strah me je da ne bi malo pred koncem obupala. Help me!!!!! Francka, jaz sem te kg dala dol v času te diete ki pa jo "izvajam" prvič. Imela bom tri mesece presledka (vmes se bom prehranjevala po nasvetih Judy Mazel) potem pa jo bom mogoče še enkrat ponovila, vsaj toliko da pridem do željene teže. Za Silvestra bomo doma, k nam pridejo prijatelji in za večerjo imam mesek in solato, pa najbrž se bom pregrešila s kosom kruha. Danes sem imela sadje in sem komaj čakala da dan mine. Teh sadnih dni mam že dost. Jaz bi vse drugo rajš kot pa cel lubi dan sam sadje. Sicer pa še 18 dni in konec diete. Lepo preživite Silvestra, čim manj pregreh in nabranje drugo leto! SREČNO 2005!!!!! kokos

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

30. dec 2004 22:56

Ojla! Sem prestala drugi vodni dan. Jupiii!! Jutri bo pa verjetno sledil kakšen prekršek, saj kuham silvestersko kosilo (dobimo obisk) in bo nekaj "spešl". Rada bi naredila nekaj, kar še nismo jedli in upam, da mi uspe. Pa seveda čimmanj prekrškov, da ne bo današnji dan šel v nič. Trixie me veseli, da sva na istih dnevih. Meni se zdi kar super, da je jutri B dan. Kaj praviš ti? Hvala ti za vspodbudo. Kokos, ne obupat, saj nisi sama. Tudi me težko gledamo vse tiste dobrote in še sreča, da bo hitro mimo. Potrpi še kakšen dan ali dva skupaj z nami, da se bomo potem lahko hvalile, kako smo bile pridne . Rožica, lepo, da si se po dolgem času spet oglasila. Tudi jaz sem te že pogrešala. Kako ti kaj gre s kilogrami? Moram vam povedat, da sem končno (po dveh mesecih) prepričala svakinjo in bo pričela z dieto v torek 4.1. da bova na istih dnevih. Res sem vesela, da sem jo toliko stimulirala. To bi bilo za danes vse. Lepo se imejte in če se ne tipkamo, vam želim čimlepše praznike in čimmanj prekrškov in da bi vam sonček sijal čisto vsak dan! Nočko! Meli Don"t worry, be happy!

matjaž  

član od: 13.1.2002

sporočila: 1059

31. dec 2004 9:05

Hojla! Vsem puncam in Dušanu! Srečno 2005! Ažo-koh

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

31. dec 2004 9:21

Ojla! Danes je dan, ki bo po mojem najtežji. Že navsezgodaj sem pekla in kuhala. Sedaj se odpravim k frizerju, da bom v novo leto skočila lepa. Bom napravila mali šok za svoje povabljene. Od kar sem malo shujšala ( beri-12kg za 43 dni ) me še ti niso vsi videli. Upam, da jih bo to malo šokiralo. No,bom malo popestrila večer, saj bosta zraven dve dami, ki se spravljata na to dieto že več kot 1 leto, pa jima uspe najdlje do 1 sadnega dneva, potem pa obupata. Tako mislim, da nas bo 3.1.2005 še več. Vam bom poročala, če do tega pride. Upam, da bom zdržala brez prevelikih skušnjav in prekrškov. Saby in Maychi danes zvečer bom večkrat pomislila na vaju in držala pesti ( no tudi zase ), da ne bodo jutri prevelike posledice. Če se danes več ne oglasim vam vsem skupaj želim SREČNO, ZDRAVO IN USPEŠNO V LETU 2005, manj KG in veliko zabave in dobre vojle. Vsi ta novi pa le pogumno v naš klub hujšanja pa SREČNO!!!!!! Čao! picika

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

31. dec 2004 13:17

oo lejga, Matjaž tudi tebi Srečno in veselo v novoleto 2005 Dušan

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

31. dec 2004 15:02

Vsem sotrpinkam in sotrpinom v boju z odvečno težo, pa tistim, ki občasno zaidete sem se najlepše zahvaljujem za pomoč pri dieti v preteklem letu. Brez vas mi ne bi uspelo oklestiti svoje kg in imeti voljo v dneh, ko mi gre vse narobe. No ja saj niti začela ne bi, ker vas ne bi brala in čistila svojo podstrešno. NAJ VAM NOVO LETO PRINESE VSE, KAR JE STARO POZABILO. mici_33

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

31. dec 2004 16:47

Čao! Želim vam vse najlepše in najboljše v letu, ki prihaja...Vse kar si sami najbolj želite. Moj trenutni cilj je, da dam dol čimveč kg. Lepo praznovanje... saby

Rožica  

član od: 13.9.2004

sporočila: 958

31. dec 2004 17:19

Živjo! Meli, Kg so tako-tako? Nihata mi 2 kg gor in dol. Kar pa se mi seveda zdi čisto naormalno. Saj je težo po vednem dnevu itak še na dieti težko vzdrževat, ne pa v teh vse ješčih praznikih. Po pravici, Komaj čakam da bo 3 januar. Sem zagrozila domačim, da bolje da vse pojejo, ker drugače bom vse v pomije vrgla, komaj gledam to hrano, če pa še pomislim da se bomo danes spet mastili in potem tisti smotan občutek, zaradi te težke hrane. FUJ!!! Ne vem, veliko težje se mi godi, ko jem vsega po malem. Tudi počutje je slabše, sem ful utrujena, čeprav so prazniki in na ful lenarimo, sem popolnoma brez energije. Sem se popolnoma odločila, da se vam spet pridružim. Opa sem se spet razpisala. Pa saj že tako veste kako je, če me vprašate ( Koliko je ura?). Nastane cel esej. :) :) :))) :)))) V novem letu vam želim izpolnitev vseh vaših želja in seveda te naše! ČIMMVEČČČ IZGGUUUBLJENIH KIIIIIIILLLLL!!!!!! Srečno! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti