Ločevanje živil 90 dni - 2. del

tema je zaklenjena

slamca8  

član od: 28.12.2004

sporočila: 51

29. dec 2004 17:19

Čao! Hvala lepa za odgovor se mi je kar zdelo kaj pomeni, vendar nisem bila sigurna.Zadnji dan in še v noč na Silvestra pa bom v službi žal, ampak bo tudi tam žurka , tako da me to sploh ne mori. LP slamca8

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

29. dec 2004 17:21

ČER! Sama sem se pač odločila, da se držim diete do pikice, brez prekrškov. Držala se je bom tudi za silvestrovo. Je pa fajn, da mam ta dan OH dan. Lepo bodite pa čim manj pregreh. saby

mici_33  

član od: 21.10.2004

sporočila: 119

29. dec 2004 19:52

Jaz sem malo na eni prekinitvi, kar pomeni, da jem tako kot je treba, a nimam vrstnega reda. Počitnice, smučanje, otroci... sistem je težko držati, a vaga dobro kaže, pridobljene dve kili na božoč sta šli dol.Sem se odločila, da malo vzdržujem do ponedeljka, potem pa spet dalje. Moram vam povedat, da se orbitrek krasno pozna pri smučanju, kondicije več kot dovolj. Danes smo bili prvi dan na snegu in nimam nobenih težav ali utrujenosti. Jutri je pa zopet en lep sončen dan in grem na sneg.... saj je hladno, a zelo sproščujoče. LP mici_33

gianja  

član od: 10.11.2004

sporočila: 203

29. dec 2004 20:26

Pozdravljene! Kar nekaj časa vas že spremljam (nekje od začetka decembra) in se odločam bi ali ne bi.Zdaj že kakšen teden nonstop prebiram ali je katera napisala kaj novega. Pa ste me prepričale. Začela bom 3.1.2005. Rada bi shujšala kakih -15 kg in verjamem, da mi bo z vašo pomočjo uspelo. Uf že komaj čakam ponedeljek, da začnemo, upam da nas bo čim več da se bomo vzpodbujale. lep pozdrav gianja

Dusano  

član od: 29.9.2001

sporočila: 322

29. dec 2004 20:50

gianja tu smo tvoji smo, in ti si naša Dušan

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

29. dec 2004 22:16

Ojla! Pa sem zopet tu! Najprej lep pozdrav vsem starim in novim. Moram se pohvaliti, da sem prišla iz nanačrtovane zabave s prijatelji. Danes imam sadni dan pa sem kljub dobrotam in refoški kapljici zdržala brez prekrškov. Uživala sem ob sadnem krožniku, zelenem čaju in vodi. Pa saj to sploh ni pomembno važno je to, da je zabava bila super. Jutri imam meseka, pa ravno prav, saj gremo s sodelavci na kosilo, ker pa ne smem piti bom šofer. Saby želim ti izpolnitev tvojih želja, tudi kar se tiče nobenih prekrškov, vendar pa ni vedno tako saj pri meni ni bilo. Sama sem bila v petek na OH pa sem zelooo grešila s potratno potico. To je namreč moja ahilova peta. Ampak je bila na srečo v nedeljo luna in sem se prepucala z vodo Maychi kot vidim si tudi ti na sadju tako kot jaz. To si je vredno zapomniti, saj vsaka spodbuda prav pride in pa ko ti ideje o kuhariji usahnejo. Sedaj pa novim zmagam naproti. Se še jutri kaj oglasim. Mirna nočka vsem in lepe sanje, LP picika

picika  

član od: 25.12.2004

sporočila: 77

29. dec 2004 22:19

Ojla! Pa sem zopet tu! Najprej lep pozdrav vsem starim in novim. Moram se pohvaliti, da sem prišla iz nanačrtovane zabave s prijatelji. Danes imam sadni dan pa sem kljub dobrotam in refoški kapljici zdržala brez prekrškov. Uživala sem ob sadnem krožniku, zelenem čaju in vodi. Pa saj to sploh ni pomembno važno je to, da je zabava bila super. Jutri imam meseka, pa ravno prav, saj gremo s sodelavci na kosilo, ker pa ne smem piti bom šofer. Saby želim ti izpolnitev tvojih želja, tudi kar se tiče nobenih prekrškov, vendar pa ni vedno tako saj pri meni ni bilo. Sama sem bila v petek na OH pa sem zelooo grešila s potratno potico. To je namreč moja ahilova peta. Ampak je bila na srečo v nedeljo luna in sem se prepucala z vodo Maychi kot vidim si tudi ti na sadju tako kot jaz. To si je vredno zapomniti, saj vsaka spodbuda prav pride in pa,ko ti ideje o kuhariji usahnejo. Sedaj pa novim zmagam naproti. Se še jutri kaj oglasim. Mirna nočka vsem in lepe sanje, LP picika Sporočilo je spremenil(a) picika dne 30. dec 2004 00:20:21

meli*  

član od: 1.11.2004

sporočila: 114

29. dec 2004 23:35

Pozdravljene in seveda pozdravljen! Tako. Sadni dan je za mano, jutri pa drugi vodni dan. Ne vem kako bo, saj sem že danes lačna. Ne vem kaj mi je, ampak takooooo se mi lušta nekaj "pametnega". Upam, da jutri ne bo prevelikih problemov. Saj mi boste držali pesti, kajne Lep večer vsem skupaj in sladke sanje. Nočko! Meli Don"t worry, be happy!

Trixie  

član od: 15.12.2004

sporočila: 50

30. dec 2004 7:49

Haj! 2303 držim pesti! Jaz sem še vedno na sadju! Jutri bova pa uživali ob meseku! Saby, nisem vedela, da so Sabine tako pridne in ne grešijo...potem jaz nimam pravo ime! Hec! No, saj si jaz tudi govorim, da ne bom nič grešila, pa me zapelje. In seveda se potem jezim! Gianja, kar hrabro v našo družbo! Se beremo! Sabina

saby  

član od: 13.11.2004

sporočila: 140

30. dec 2004 11:58

Čauči vsi, ki vztrajate na tej prečudoviti 3md! Kako ste? Jaz sem super, saj je zunaj spet sonček, in takoj sem boljše volje. Tudi jaz sem ugotovila, da imam z Maychi in Piciko iste dneve. Torej smo danes na B dnevu. Lep dan želim vsem!!! saby

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti