25. avg 2004 8:33
Dobro jutro, punce!
SONCE SIJE: ha-ha tudi jaz poznam ta sindrom lepih slik z morja in ko sem robantila nad njimi, me je moj dragi zacudeno gledal, ces da sem na slikah taka kot sem v resnici, on ze ni slabo slikal....
. No, zdaj pa se doma z digitalcem slikam kar sama, da vidim kaksna je kaj razlika oz. kako mi kaj pase.
Do konca imam se dobre 3 tedne, uradno. Pa bom malce podaljsala. Komaj cakam, da grem na morje, ker na morju se bom itak ful potepala in tedaj me lakota cisto nic ne matra. Tako sem se zadnjic preganjala po Smrekovcu in sem bila do 17:30 komot na sadju in vodi. Ti kar bodi trmasta. Za telovadbo te pa kar ne upam vprasati glede na tvoj urnik. Saj, nic boljse nismo od tebe, da ves (delate z glavo). Prsti marskija pametnega napisejo, zelodcek pa vcasih kar nekaj po svoje.... Najbolj pomembno je to, da si clovek zada REALNE cilje in poisce pot do njihove uresnicitve. In potem ni slabe volje.
VILMAV-mislim, da se na vitaminski dan vecina drzi pravila, da mine med obroki vsaj 1 ura, da naenkrat jes samo 1 vrsto sadja in da ga pojes toliko, da se najes. Res ni definirano kako velik mora biti ta kos torte, pa saj ce si ga kupis itak ne more biti prevelik, ker se ne spomnim zadnje case v kateri slascicarni bi imeli veeeelike kose. Kar se ostalih obrokov tice opisanih v Rini, se mi zdi, da vecina pravi, da so kolicine za testenine npr. prevelike. Porcija naj bi bila zvrhan globok kroznik za kosilo in pol manj za vecerjo. Ko sem jaz zacela s 3MD, si nisem mogla predstavljati kako bo minilo teh 90 dni. Mislim, da bo treh tednih nekako nehas o tem razmisljat; zelodcek se skrci in strah pred morebitnim stradanjem tudi mine, ko vidis, da se v glavnem kar najes in da ni lakote.
A1307: predvidevam, da na dopust ne gres sama. Mislim, da si celo v prednosti, ker bodo za vas kuhali drugi in s tem bo manj moznosti za prekrske. Pri zajtrku je najbolje, da sploh ne dovolis, da ti prinesejo na mizo kaj drugega od sadja, oz. ce je samopostrezni bife - da vzames le sadje. Pri kosilu pa pojej pac tisto kar je dovoljeno na tisti dan. Ce imas OH dan in bodo servirali riz - se ne sekiraj, lepo ga pojej. Ce bos dobila na skrobni dan testenine - se tudi ne sekiraj, B dan bo pa itak najmanj problematicen. Ce pa bos le imela prevelike skomine po "komplet" kosilu/vecerji, pa enostavno vstani od mize, ko bos pojedla tisto kar si si predvidela in pojdi ven.
ALJA, kaj pravis "jaz bi tudi" - saj ti itak ze gre vec kot super, le casovno si se zadaj.
JamieO