24. avg 2004 8:26
Zdravo punce!
Za mano je 2.vodni dan in sem ga kar uspešno prestala. saj ne rečem, da me ni nič mučilo, nasprotno, vendar sem vzdržala.
Še moja bilanca. Začela sem z 77,7 (a ni lepa številka
in danes po 2.vodnem dnevu imam 70,3 kg (-7,4kg). Mislila sem, da bo 6 spredaj pa še mi ni ratalo. Nič hudega, pa še bo. Verjetno bi bila bilanca boljša, če ne bi bilo vmes dvotedenskih počitnic, kjer sem pridelala nazaj 1 KG, namesto, da bi kakšnega zgubila, pa še hribi so bili sedaj vsak vikend.
Moj cilj je 65KG, vendar, če jih ne bom dosegla do konca 3MD se ne sekiram, jih bom pač malo kasneje.
Sissi, čestitam odlično ti gre!
Sonce sije, saj tebi pa gre res strašno hitro dol. Če pogledaš po starih straneh boš videla, da so povprečno punce izgubile okrog 12 kg v 3 mesecih. Jaz mislim, da preveč hitro hujšanje tudi ni dobro, razen, če imaš za izgubiti res zelo veliko.
Alja, utaplanje žalosti v hrani je res najslabši način, saj žalosti itak ne utopiš, samo dodatno jo povečaš, ko se pogledaš v ogledalo in se zdiš sebi še bolj debel, kot pa si v resnici. Veliko boljše je iti ven, od doma, v naravo, ... ja, saj vem, lahko je biti pameten in drugim solit pamet.
Danes bo pa mesek, smo povabljeni na kosilo, komaj čakam.
Sibila