22. avg 2004 16:48
Hojla! Berem, pa berem in opažam, da ste pridne in vsaka beži proti svojemu cilju. Mene še loči 9 dni do konca. Kot sem omenila, sem že dosegla zastavljeni cilj : -11 kg. Kar bo še manj, bo toliko bolje. Glede hrane pa to: jaz bi burek(sirov) jedla le bolj redko in to na OH (tako kot štruklje,..). OH so zame kot kakšni grešni dnevi - skoraj vse je dovoljeno! V prvem mesecu je res pomembno , da se držiš pravil, ker izgubiš največ. Bolj ko greš proti koncu, lažje je. Manj hrane potrebuješ, instiktivno ločuješ hrano (nekako ne paše več B in Š ali OH skupaj). Skratka, presnova in telo, možgani so zdresirani. Res je fajn. Naj se še malo pohvalim.Včeraj sem na pikniku kar blestela. VSI, ja vsi so opazili, da me je je manj. Če to ni en lep občutek. Ti da zagon. Glede oblačil se pa res pozna pri hlačah. Ne le v pasu, ampak tudi po stegnih je uplah maščob in celulita. Ta 3MD je zame res ena dobra, pozitivna stran v življenju, saj si jo lahko vsak privošči (pri tem že skoraj varčuješ, saj manj kupuješ!) in jo priporočam vsem, ki berete ta forum , pa nimate še dovolj poguma, da se nam pridružite. Odločite se kar na hitro -morda jutri, da boste v novo leto vstopili v svoji najboljši koži - zadovoljni s sabo in celim svetom!! lepo se imejte!