25. feb 2005 7:58
Super fino zasnezeno dobro jutro vsem
pa sem ze mislila, da je konec s kidanjem.. v lj tako snezi, da je groza, komunala je zopet hmm vejetno na drugem koncu ljubljane :)) sprehod s psom za mano, kava v roku, in super veliko jutranjega branja na forumu - malo bolj vrocega - kar pase takole zasnezenem jutru.
Jaz se tudi strinjam, da je smetana mascoba in da se je izogibamo - jo sicer zelo pogresam, sem veliko kuhala s smetano za kavo - to je dobra resitev za tiste, ki ne morejo brez nje, mislim, da je okoli 15% razlike glede tega, koliko mascobe vsebuje (smetana za kavo ima 10%mm).
Brittney, ce zelis izgubiti mascobe, potem je aerobna vaja tista prava zate, ali na fitnesu tek, orbitrek, kolo ali pa aerobika. Predvsem moras vedeti, da je bolje, da dalj casa npr teces pa pocasneje, kot pa da skoraj izdihnes v 15 min.. Predvsem pa se zacnejo dobro mascobe kuriti sele po 20 min, tako da ene 30 min je treba vztrjat. Morda te bo zanimal tale clanek:
http://www.mojtrener.com/index.php?group=lmenu&menu=tr Malo si lahko se pogledas druge, ali pa vprasaj, ce te se kaj zanima. Samo ne glej prevec diete, fitnes dieta je cisto drugacna od nase :) Aha pa se to, ko je ze toliko govora o nevtralni hrani, na portalu "
www.mojtrener.com" sem ravnokar videla, da se da se bolj zakomplicrati B, OH,.. ce koga zanima, naj si pogleda pod prehrana - Beljakovine,... ufff cela znanost.
JAz sem si za cez vikend za rekracijo rezervirala vsak dan po eno uro tenisa, upam,d a me v nedeljo ne bo pobralo, ker imam saden dan. Na prvega sem se pocutila, kot da sploh nimam energije.
Ena je sprasevala, ce se popoldne lahko je sadje? Mislim, da nisem zasledila odgovora... A se ga lahko? Jaz ga nekaj v primeru,da sem izredno lacna.
Ogromnokrat mi zapase sladko... Kaj naredite vi? Jaz imam odprto vreco s suhimi slivami, pa pojem 1-3. Pred dieto bi celo vreco brez problema, pa se kaksno cokolado zraven
Danes je moj Š dan, ze cel teden si zelim krompir s strocjim fizolom - komaj cakam...
Tako, petek je, se en dan v sluzbi, pol je treba pa maksimalno izkoristit vikend.
Se malo pa bomo fraj :)
cau bau
tiina :)