3. dec 2004 10:59
Hoj! MEEELLI; MEEEEELLLLLLiIIIII, Si preživela? Meni se čisto zdi, kot da bi v uredništvu brali tale forum, pol pa JUHUHU mastno kasirali. V prvi Rini Smo odkrile toliko "napak" dvoumno opredeljenih sestavin, da človek že kar malo podvomi koliko izkušenj ali znanja imajo ti ....? Natisnili so jo potem, ko se je ne veliko pisalo o tem kaj kdaj jesti in vsi so prosili za recepte..... Kaj pa vi mislite? Je pa vseeno "fajn" da je nakdo zbral in uredil vso zadevo, da je vse lažje pregledno, pa še super ideje glede hrane dobiš, ko ne veš kaj bi jedel ali ti predlagano ne tekne. SAMO CENO SO PA DOBER ZASOLILI!!!!!! Ja, že vedo kje se najbolj kasira! Saj veste kaj vse bi kupile samo, da bi pomagalo, danar takrat sploh ni vprašanje. Mici_33kar brez slabe vesti! Saj se boš danes odpovedala sladici, pa bo! Sicer pa je včeraj bil en tak dan, ko nas je večina zavestno grešila. Tudi jaz sem si privoščila kar 2mini roladi, 2mini tortici (podobno kot rolada le drugačne oblike), do tu bi bilo še vse vredu. Potem pa še 1 rogljiček z 1/2 lončkom mleka in to ob 21:00. Mislim, da sem včeraj nadoknadla ves primankljaj kalorij od odpovedovanja čokoladi. :o) Lp, se beremo čez nekaj ur! Rožica. Zaupaj svoji osebni moci. To je vse, kar v tem skrivnostnem svetu sploh imas.