2. dec 2004 22:12
Evo mene punce, sem se prisla pofockat. Ne vem kaj je narobe z racunalnikom, kar naenkrat ne pise vec sumnikov in sicnikov.
Torej, za mano je zelo uspesen skrobni dan, saj sem za kosilo pojedla gobovo rizoto in zeleno solato, za vecerjo pa samo eno jabolko. Zdaj pa sem tako lacna in mi kruli za kot za stavo.
2303, jaz stalno kuham po Rinini knjizici in vesela sem, da jo imam, saj bi drugace jedla vsak teden isto. Veliko je uporabnih receptov, vsaj za moj okus in le kaksen dan nisem skuhala kar je bilo predpisano.
Rozica, kako si mogla spregledat tako pomembno podrobnost!!!! Prav uboga si. Jaz imam najraje ravno to cokolado. Tudi, ce namesto koscka torte pojem spagete ali kaj podobnega, ker mi tako toplo pase, cokoladi se pa NIKDAR ne odpovem. Izredno imam namrec rada prav jedilno cokolado. Sicer bi lagala, ce bi rekla, da mlecno ven pljunem :o)), ampak tudi jedilno imam zelo rada.
Drugace sem pa na skrobni dan kuhala tudi polento in jutri si bom spekla zeliscni kruh. Tega vam res priporocam, saj je ful dober. Tudi domaci se kar oblizujejo ko ga dobijo na kroznik. Sama vcasih dodam malo ketchupa, vcasih jem kar samega, sem se pa tudi ze pregresila s solato. Ce sem odkrita pa bi najraje zraven popila kozarec mleka, vendar tega pac ne smem, ni res!?
V soboto imam sadni dan pa sem se odlocila, da bom spet pekla piskote, ker imam potem obcutek, da celo popoldne jem piskote in me ze sam vonj nasiti, pa tudi zeblo me ne bo.
Zal se odlocno premalo gibljem. Iz sluzbe namrec pridem ko je ze tema in sprehodi so odpadli. Sicer naredim vsak drug vecer 100 trebusnjakov, to pa je v glavnem vse. Vsaj med tednom. Konec tedna se gibljem, vendar je to premalo. Cisto drugace je bilo septembra, ko sem vsak dan hodila in se plavat sem hodila zvecer. Komaj cakam, da bo spet daljsi dan, da bom lahko hodila na sprehode.
Tako, zdaj pa grem se malo likat, ampak ne predolgo, da me ne premami hladilnik.
Aja, se nekaj sem se spomnila. Zanima vas kako po dieti. Omenila sem vam ze svojo prijateljico, ki je zgubila v casu diete 27 kg. Pred dobrimi stirinajstimi dnevi sem jo srecala in v dveh mesecih je shujsala se dobrih 8 kg. Dopoldne je samo sadje in pazi, da locuje zivila. Vsak drug dan hodi eno uro in pazi, da se zvecer ne preobje. Rekla je, da je crtala vse prigrizke in se odpovedala pivu. Vcasih se tudi pregresi in naslednji dan je samo sadje. Pravi, da ji sploh ni tezko in spomladi bo spet zacela z dieto saj bi rada zgubila se 10 kg. Punca je kot prerojena in res jo obcudujem!
Zdaj pa res hitim likat.
Lahko noc
Marina5