V4 hroščki

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

20. okt 2016 19:32

Hm, ne, ne bi smelo biti problema, tudi če jih je veliko, če so v mapah (da niso vse v eni mapo in jih potem dolgo nalaga). Hmmm, bom malo preveril.

sarabande  

član od: 1.5.2002

sporočila: 879

21. okt 2016 13:22

Spoštovani,
ko grem v Moja kulinarika -> Naročila, so recepti prikazani po straneh. Poklikam recepte, da se naročim na mnenja in ko se hočem prestaviti na naslednjo stran, se ne pokaže naslednja stran z recepti, ampak 'Teme v forumih'. Enako je, če postavim kljukico v kvadratek za vse recepte (poleg 'Datum naročila'): s kljukicami se označijo vsi recepti na tej strani, do naslednjih strani pa ni dostopa.

Miroslav Vulović

jernej  

21. okt 2016 14:08

Sarabande, hvala za obvestilo. Napaka je odpravljena, vsaj upam, da ti zdaj deluje ;-)

MiriBon  

član od: 25.10.2011

sporočila: 1764

21. okt 2016 14:40

Ne vem sicer, če je hrošč (je namreč samo rahlo nepraktično), ampak ko spremeniš podatke v nastavitvah (npr. podpis), se po potrditvi sprememb prikaže samo vrstica v goli pisavi 'Spremembe so bile shranjene.' brez možnosti, izbrati kakršnokoli rubriko ali vrniti se na nastavitve, domačo stran itd., tako da moraš ročno v okencu spletnega naslova izbrazi osnovni naslov, tj. 'kulinarika.net', da se lahko vrneš nazaj na stran.

~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~

jernej  

21. okt 2016 15:09

Mislim, da se to zgodi v primeru, če zelo hitro spremenite nastavitev, to sporočilo bi moralo pisati na dnu, ne na posebni strani. Kateri brskalnik pa uporabljate?

MiriBon  

član od: 25.10.2011

sporočila: 1764

21. okt 2016 15:18

Trenutno IE, ker mi v Chrome-u noče več odpirati.

~Two things define you. Your patience when you have nothing, and your attitude when you have everything.~

jernej  

21. okt 2016 15:25

Česa ti noče odpirati, celotne kulinarike, ali te strani?

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

21. okt 2016 17:39

Jernej, kdaj pa se lahko pričakuje, da bomo nalagali slikce iz telefonov v shrambo? 

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

jernej  

21. okt 2016 19:22

Še nekaj časa ne, ker je shramba zunanji modul in je narejena tako, da na mali širini nima shramba dovolj prostora za vse podatke...

Je pa opcija da vam shrambo DAM na telefone, če želite, samo odprlo jo bo v oknu in boste morali malo levo desno premikati, da se vam prikaže. Če vam je to bolje kot to, da je shramba na telefonih skrita, vam lahko odprem. Torej delala bo, bo pa pri kliku širša od vidnega polja pa bo treba malo drsati levo desno ali pa vsaj obrniti telefon ležeče...

Bi vam bilo to bolje, tistim, ki uporabljate? Jaz sem jo namerno skril, ker ni "responsive", pa mislili smo, kdo bo iz telefona nalagal v shrambo, ker je nerodno uporabljati s shrambo na telefonih... vsaj tablica... ;-)

SMARTY1  

član od: 26.2.2014

sporočila: 2750

21. okt 2016 19:59

Tudi jaz sem se navadila slike shranjevati v shrambo preko mobitela. Ta opcija mi je bila zel všeč in je res pogrešam. Če se da naredit da slike shranjujem, kot sem jih prej preko mobilne aplikacije, bi bila zelo vesela.

In, škoda da bo mobilna aplikacija ukinjena. Škoda. Ta mi bo res manjkala.

SMARTY1

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti