23. okt 2016 19:19
Hm, ampak poglej, takoj ko sem tale "test" naredil v povezavo, je postala v urejevalniku oranžna...
23. okt 2016 19:19
Hm, ampak poglej, takoj ko sem tale "test" naredil v povezavo, je postala v urejevalniku oranžna...
23. okt 2016 21:41
Na forumu se takoj obarva, dela pa ne, preverim v predogledu, ni problema.
V zasebnih sporočilih se ne obarva, ne meni, ne bralcu, čeprav dela, predogleda za preverjanje ni.
lp
mzm
23. okt 2016 22:07
Na forumu dela, klikni na moj zgornji link z napisom "TEST", ti ne odpre?
Predogled nikjer ne dela, je ukinjen (zaenkrat).
V ZS se zdaj obarva, sem popravil. Bralcu. V urejevalniku je oranžno, vsaj meni.
24. okt 2016 6:58
Vem, da na forumu dela, ko odpošlješ, preverila sem lahko v predogledu, zdaj ne več , na zs ni delalo, no, kot vidim, si to urihtal
lp
mzm
24. okt 2016 7:46
Pozdravljeni
Spremenila sem geslo, telefonsko stevilko in naslov,ko sem se prijavila na telefon. Uspelo mi je poslati slike na zid, toda ne uspe mi posiljati komentarjev in sporocil, le vseckam lahko.
Amelia
24. okt 2016 8:18
Kaj se pa zgodi, ko poskusiš poslati komentar na zid?
24. okt 2016 8:48
Mogoce jaz ne znam posiljati kometarjev z zida, kajti, ko kliknem na okence kjer pise "vpisite svoj komentar" ne pise spodaj odposljite.
Amelia
24. okt 2016 8:51
Seveda ne piše, ker komentar se odpošlje, ko kliknete RETURN (ENTER) gumb, odstavkov se na zidu ne da delati (tako je mišljeno). ;-) Kliknite RETURN in zapis se bo samodejno oddal.
24. okt 2016 8:56
Ko se mi odpre okence na zidu vpisite svoj komentar, ne vidim nikjer odposljite.
Amelia
24. okt 2016 9:44
Kot sem napisal, nikjer ne piše odpošljite, pritisniti morate ENTER/RETURN na tipkovnici, da odpošlje. Torej kot bi želeli nov odstavek. Komentarji na zidu so mišljeni brez odstavkov, kot kratka sporočila.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Princeske
Evitine Jakobove pokrovače