19. okt 2016 10:31
Hm, to smo pa slabo prevedli oz napačen stavek smo prevajali. Hvala!
19. okt 2016 10:31
Hm, to smo pa slabo prevedli oz napačen stavek smo prevajali. Hvala!
19. okt 2016 13:28
Lahko prosim preskusite splošne zabeležke, če delajo, eni članici ne delajo pravi, pa ne morem ponoviti napake... hvala.
19. okt 2016 13:47
Moje splošne zabeležke so ok, vse se odziva, ko kliknem (pravkar preverila)
Katarinči
19. okt 2016 13:59
"Zasebna sporočila" - hočem brisat nekaj pošte. Označim, grem dol na "izbriši", me vpraša, če res želim brisati, pritisnem OK in se mi prikaže spodnje:
Želena stran žal ne obstaja.
Administrator je že obveščen o napaki in jo bo skušal čimprej popraviti.
Prosimo da nadaljujete na portal.
Pozdravček!
19. okt 2016 14:38
katarinči: hvala
dragička: sem popravil. Sporočila ti je izbrisalo, samo skok ni delal.
19. okt 2016 17:07
19. okt 2016 18:32
Dragi Jernej, ni hrošček, ker mi vse dela, kot je treba, ampak imam samo pripombo na današnji album, ker je , bi bilo dobro, če bi ga zamenjali s kakšnim lepim , ker ta pa ni ravno gledljiv.
mopsika
19. okt 2016 20:00
Meni shramba mojih slikc tud ne dela, mater sem jezna sama nase..........Ma nč, bom napisala, kaj sem kuhala danes...........slikc pa do nadaljnega ne bo, v zgodovini mi čist nič ne odpre, čeprav sem že vse 100x osvežila........sej mi prikaže ene okvirčke, kaj se skriva v njih ne vidim.......pa da se nam čist blamirala, bom od zdaj naprej sam kakšen opis dala.........slikco naložim takrat, ko si jo bom lahko prej ogledala
"Pomembna je pot, po kateri hodiš, in ne kraj, kamor greš."
19. okt 2016 20:05
mopsika je napisal/a: |
Dragi Jernej, ni hrošček, ker mi vse dela, kot je treba, ampak imam samo pripombo na današnji album, ker je , bi bilo dobro, če bi ga zamenjali s kakšnim lepim , ker ta pa ni ravno gledljiv. mopsika |
Maaa neee nooo zdaj pa še tale šok, prav mi je kaj pa grem takoj gledat kaj si videla. Mopsika imaš prav, res je .
jade
19. okt 2016 20:52
Je ze urejeno, Jernej, najleša hvala, to je pa čisto druga pesem, pardon, foto-album.
mopsikaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Barilla Casarecce iz čičerike z lahko kaponato