3. maj 2014 20:14
kozamurnik je napisal/a: |
D.D.,opažanje o Italijankah drži, imam prijatelje in sorodnike tam in poznam iz prve roke. Pri njih še tako siva glava deluje sproščeno in vedno urejeno. Lučka je prav gotovo v prednosti, pri njih ne bo nihče buljil vanjo, če se odloči za sive. Pri nas si pa malodane na zaslišanju. Vsaj mojo mami maltretirajo vsi, vključno z mojo sestro, od sosedov do njenih kofetarskih prijateljic. Vse, samo sive ne!
murnik
|
o
No, pa da poročam. Včeraj sem se na kratko in zelo lepo postrigla, pol pramenov jer šlo po gobe in tako sem danes že kar lepo siva. Zelo zadovoljna, niti eden me ni vprašal zakaj in ali se ne bom več barvala. Pri nas je res tako, kot je napisala Kozamurnik.
S frizeko, ki me ja zagotovila, da bom naravna boljša kot šekasta, sva se zmenili da se pridem naokrog enkrat na mesec, na začetku na tri tedne. Kratki lasje morajo biti brezhibni, to se ve.
Kaj naj še rečem? Mai dire mai ( nikoli ne reci nikoli) ampak mislim, da je bila ta odločitev ena boljših.
In če dobro pomislim, čez najmanj eno leto se me bodo tudi ostali, na sočni strani Alp, navadili in moja glava ne bo nikomur več mar. V razmislek tistim, ki preveč upoštevate mnenja vaše žlahte in prijateljev. Življenje je vaše, živite ga kot je vam prav. Je pa ja veliko v pomembnejših stvari, kot je barva las, no!
Ne narobe razumet, meni so tudi barvani lasje lepi, navsezadnje sem se tudi sama farbala kakih petindvajset let. A le, če so res lepi, obrazu in letom primerni.
Ali kot je napisala gigi 84 : meni osebno ni hujšega, ko se popolnoma sive ženske same barvajo s tistimi neobstojnimi barvnimi penami in potem vidiš od sprane rdeče, roza do celo tiste vesoljsko vijolične barve na
glavah gospa...
V takih primerih je pa očitno nekaj narobe; tako na glavi kot v glavi.
Lep večer vsem!
lp Lučka