1. maj 2014 6:14
Še enkrat sem pozorno prebrala vse komentarje.
Med odgovori in tudi med vrsticami se zazna marsikaj. Tudi to, da če mačku stopiš na rep, cvili. ...
Nekaj odgovorov je pa , hvala !
@ babka 5,1 točno tako frizuro si bom omisllila. Nisem sicer tako lepa kot gospa na sliki, ampak če izgledu dodaš
modne ... s temnimi okvirji za kontrast, sem prepričana, da ne bo slabo.V skrajnem primeru se še vedno lahko pobarvam nazaj, vendar dvomim.
Včeraj sem bila na obisku pri sosedi, sem jo pozimi bolj malo videvala, le od daleč, za pozdrav. Pa sem začudeno opazila, da se je pobarvala. Prvič v življenju, pri 61 ! Ker je njen mož nenehno nergal, da je sivih že preveč in da je treba to urediti.
" Za ljubi mir v hiši , mene teh nekaj sivih las ni motilo", je nejevoljno rekla.
Namesto kostanjevih las s kakim sivim, malo opaznim pramenom, ima zdaj na glavi rdečkast mah. Kdo ji je naredil ta dizaster, nisem vprašala in še manj komentirala; sem pa bila jezna, četudi se me osebno ne tiče. Ne vem točno, na koga bolj; nanjo ali na njenega dedca s srednjeveškimi merili. Eno zase ( s svojo svojo sivo na pol plešasto glavo) in drugo za ženo. Ali morda na frizerko, ki to ni.
Vsaka podobnost s kakim drugim primerom in iz kake druge sredine je seveda izključena.
lp Lučka