22. sep 2013 19:08
naor je napisal/a: |
Sardelce, sardoni , girice so ene najmanjiših rib in kot take hrana drugim ribam.
|
In te rastejo EŽoju v vaškem ribniku??
Vanja
22. sep 2013 19:08
Sardelce, sardoni , girice so ene najmanjiših rib in kot take hrana drugim ribam.
|
In te rastejo EŽoju v vaškem ribniku??
Vanja
22. sep 2013 19:16
Ja, poleg Swarovski žab.
Commis débarrasseur
22. sep 2013 19:16
Aha, v vasi, kjer živi, saj veš, da ko pride čas kosila, se samo sprehodi do vaškega ribnika in voila, kosilo je na mizi. Sicer še nisem osebno preverila, a se mi zdi človek, ki mu lahko verjameš.
naor
22. sep 2013 19:19
Ja, še to, sem ga že nameravala pobarati, kje ima žabico, zdaj si me spomnil. Torej, vprašanje je zastavljeno.
naor
22. sep 2013 19:23
Ali na trti, ki bi rodila tetrapakovsko vino tudi že kaj dela? Ker tisto flaširano spada ravno v to temo s hedonistovimi ribami :)
Commis débarrasseur
22. sep 2013 19:53
Ne skrbi za ežoja, trta dobro raste, blizu ribnika. Vse je, skoraj, popolno, kot je res v vesolju.
rimljanka
22. sep 2013 20:14
Johanca, sicer nisem dohtarca, a pacifist ni enako humanistu. Je pa podobno, no, če nismo preveč natančni.
naor |
Pacifist-humanist - pa tako lepo se rima naor, miroljub pa menda bo...
Z vsem spoštovanjem, "dohtarca" pa sem napisala, ker kolikor mi je znano, je limnol doktorirala na Inštitutu J.Š.
Johanna
22. sep 2013 20:48
Ja, še to, sem ga že nameravala pobarati, kje ima žabico, zdaj si me spomnil. Torej, vprašanje je zastavljeno.
|
Verjetno kje na košarki ...
mamamia
23. sep 2013 8:35
Johanca,saj nisi nič narobe napisala, tudi nespoštljivo ne, sem se malo pohecala in hvala, ker si razumela. Življenje je tako kratko, zakaj bi ga tako resno jemali, a ne?
Naša dohtarca je ena fajn punca, sama tega ni povedala, a lepo, da vemo.
naor
23. sep 2013 8:39
Tisto o Ežojevi kompetenci z vsem spoštovanjem in ostalim do njega jaz ne bi podpisal. Ker tukaj Naor mešaš dve dimenziji - Kvantiteto in kvaliteto. Je pa sam nekje zapisal, da ni občutljiv na to, kje ribe kupi , kakšne in tudi če niso ravno sveže. Je pa občudovanja vredna njegova vnema pri njihovem skoraj vsakodnevnem uživanju.
hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cmočki šarenke v žametni bučni juhi
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način