12. apr 2013 20:58
vanilia je napisal/a: |
Vendelina jr. je napisal/a: | Kolega durhmarsh, takole gre v življenju: Če človek hodi na izlete za to, da se nekam pripelje, parkira, naredi dva sprehoda gor in dol in najkasneje v naslednji uri že išče gostilno, potem je v bistvu vseeno, kam greš. Ker od takega izleta človek itak nima nič. Izleti se koncipirajo tako, da si izbereš neko temo, poiščeš na netu in knjigah čim več o regiji in potem si označiš tisto, kar se splača videti. Ni treba se tega načrta držati kot pijanec plota, pomaga pa. Moj topli nasvet: išči temo, dokler je ne najdeš, ker ni dobrega razloga, da bi jo namesto tebe iskali drugi po forumih. Si ravno zadosti mlad, da se tega še lahko navadiš. Drugače bo tvoje življenje obupno dolgočasno, ker se boš naslednjih n-let vozil v Portorož, se sprehajal od Lucije do Bernardina itd in gledal, kdaj bo v all inclusive hotelu čas za večerjo. Auč. Tudi je treba malo razviti fantazijo in iskati teme in vsebine, ki se vežejo na teme, ker je treba to veščino osvojiti do takrat, ko pridejo otroci in se planira družinske izlete.
Vendelina jr.
|
Gospa "Vendelina jr." a niti pri eni temi ne morete napisati kaj v okvirih tiste teme? Če vas vse tako moti, pri vseh mogočih vprašanjih, predlogih, temah, zakaj imate potrebo po sodelovanju pri vseh temah?? Posamezna tema zanima veliko ljudi in verjamem, da bi marsikdo iz te teme dobil ideje in inspiracije o prvomajskih izletih. Mislim, da je vaš odgovor na vprašanje uporabnika kam iti za prvomajske praznike - "ker ni dobrega razloga, da bi jo namesto tebe iskali drugi po forumih" zelo neprimerna in nasprotuje sami logiki formov (izmenjave mnenj)?! Menim, da ni potrebe, da se "kulinarika" vrti po vaših zahtevah in mnenjih. Odprite svojo spletno stran in se tam znašajte nad vsem mogočim (še posebej, če se na tem portalu določena tema zaradi VAS oz. VAŠIH PRISPEVKOV v temi zapre). In prosim, ni potrebe po vašem DOLGEM odgovoru na moj prispevek, ker bi želela dobiti tudi jaz kakšno idejo za prihajajoče praznike (in ne brat vaših negativnih mnenj).
vanilia
|
Bravo, vanilia po dolgem času, najboljši zapis, ki sem ga tu prebrala, sem tudi sama s to gospo že imela žolčno razpravo, mi je enkrat napisala, naj varno vozim, pa sem ji odgovorila, da se bom držala varne razdalje, pred njo.....ni me v strah spravila, daleč od tega, ampak jaz nisem iz njenega plemena in tudi jaz se pred njo ne bom uklonila, čeprav sem tu še čisto sveža.......se pa hitro vidi, kdo so njeni zagovorniki.....
Morda bom jutri boljše volje in vam bom natrosila ideje za prvomajske praznike, danes sem pa tudi jaz žalostna, ker se zapirajo zanimive teme , ravno zaradi te "perfeksionistke"ki misli, da je ona vseveda
Naj bo dan, s soncem obsijan in z lepimi mislimi obdan
samo še to, naj vam negativne kritike ne zaprejo ust, povejte, kar mislite , če bomo tiho, bodo res prevladovali tisti, ki so negativno nastrojeni in mislijo, da vse vedo
babka1951