5. mar 2013 20:36
Hja, na teh fotkah se da delit z 2,7 edino in samo datum.
Drgač pa, men se szdi, da je ežoj šele zdej doma postal pravi ezoj s potovanj, beseda mu, vsaj meni se zdi, zdaj spet teče kot v Rusiji, kandadi, Čilu etc.
rimljanka
5. mar 2013 20:36
Hja, na teh fotkah se da delit z 2,7 edino in samo datum.
Drgač pa, men se szdi, da je ežoj šele zdej doma postal pravi ezoj s potovanj, beseda mu, vsaj meni se zdi, zdaj spet teče kot v Rusiji, kandadi, Čilu etc.
rimljanka
5. mar 2013 21:10
Ežoj..a na tazadnji sliki zraven unga peteršilaj so pa peski?..od česna to?
Vrtejbenka
6. mar 2013 8:39
Vrtejbenka, ne vem. Tam se mi ni zdelo znano.
Rimljanka, ne vem če imaš prav............ ali pa morda tudi. V Riu se res nisem počutil sproščenega, prvič zaradi fame - kradejo, in res se po plaži, recimo, skos eni sprehajajo in neki ponujajo, lopovov, z natpisom na majci "lopov" res ni bilo videti, pol so nekak zakriti. Nesproščen tudi zaradi jezika, ker nihče ( skor ) ne govori ne angleško, ne špansko. Ven sem hodil s minimum denarja, brez klobuka, z mejčkenim fotoaparatom, s fotokopijo potnega lista.............
Danes neki nimam časa ( tole nalaganje slik gre zelo počasi, narobe sem nastavil fotoaparat in zaradi tega traja ),
sedaj sam par fotografij, da imate kaj delit s 2,7:
in:
in:
ežoj
6. mar 2013 9:00
ežoj je napisal/a: |
Rimljanka, ne vem če imaš prav............ ali pa morda tudi. V Riu se res nisem počutil sproščenega, prvič zaradi fame - kradejo, in res se po plaži, recimo, skos eni sprehajajo in neki ponujajo, lopovov, z natpisom na majci "lopov" res ni bilo videti, pol so nekak zakriti. Nesproščen tudi zaradi jezika, ker nihče ( skor ) ne govori ne angleško, ne špansko. Ven sem hodil s minimum denarja, brez klobuka, z mejčkenim fotoaparatom, s fotokopijo potnega lista............. |
Vidiš, natanko to se je čutilo iz tvojega pisanaj in nisem edina, ki je to opazila. Samo, da je zdaj vse OK.
rimljanka
6. mar 2013 9:07
Ežoj, upam, da nisi okužil s kakim brazilskim virusom?
Drugače pa bi bile te cene prav dobrodošle pri nas.....
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
9. mar 2013 11:08
Še nekaj fotografij:
in:
in:
in:
in:
zgoraj, se mi zdi, da je nekakšn kaki
in:
in:
in:
in:
ežoj
9. mar 2013 11:16
dobi se tudi sveže zmlet kokos!
ežoj
9. mar 2013 11:23
Tole pa je paša za oči. Super fotke!
naor
9. mar 2013 20:52
A bi lahko tudi še malo razložil, kaj je na slikah, za nas nevednike. Hvala.
beva
9. mar 2013 21:58
To tržnico pa bi imela v bližini. Zgleda super
emalisejKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajce na oko v ramekinu, s šunko, sirom in zelišči
Mango cheesecake brez peke