5. nov 2012 10:17
Pozdrav vsem, ki redno spremljate ta "resničnostni šou"( bom pisala tako kod so nas učili v šoli-PIŠI KOD GOVORIŠ) in se opravičujem, ker ne bom uporabljala tujk,kod jih v oddaji.
Minuli teden sem spremljala oddajo 3X, najbolj me je zmotilo to, ko je Jani metal hrano v smeti, kar je tudi šef Bine opazil. Srce me boli, ko pristane toliko hrane v smeteh, ljudi pa toliko lačnih! Lahko bi to porabili recimo za brezdomce. Po videnem ni bilo toliko zažgano, da nebi bilo za pojest, ljudje bi bili pa veseli za grižljaj hrane, če bi jo dobili. Tega Janija bi jaz dala vsaj teden dni na post, da bi videl kaj se pravi biti lačen in bi drugače delal s hrano. Ni pa samo Jani tisti, ki bi si zaslužil post, tudi Nik pa še kdo. Lahko si privoščijo take kikse, ko jim ni treba hrane kupovati s svojim denarjem. Zato menim, da bi si vroči stol zaslužil prav on in ne Nik, ki je vso odgovornost prevzel nase. Ni tako sposoben, kod ga vidijo soigralci.
Kar se pa tiče priprave hrane, to pašteto bi res lahko naredili domačo, je veliko variant od piščančje do...., tako, da nebi uporabljali konzerve, kar me je tudi zmotilo in tudi prehodnice (zzak1977), tudi men se zdi, da je šef reku, da bo vse sveže...., pa še kaj bi se našlo.
Drugače pa oddaja tako, tako, bolje bi bilo, če nebi bilo Angelce zraven, pa kaj, če zna speči za Lili "najboljšo potico", (poizkusila ni mojo, pa še od marsikatere-ga, ki smo tudi mojstri), da mora biti zaradi tega komentatorka, po mojem mnenju bi morali biti komentatorji uveljavljeni gostinci in kuharji, ki bi lahko verodostojno komentirali dogajanje v gostilni.
Pa lep dan vsem.