21. sep 2014 9:08
Nomen..krompir je opral,posušil dal na sol,tako kot si že sam napisal...nekje do polovice so bili v soli in jih pekel na 200 okrog 1 uro.Nato jih je zarezal na vrhu in dal čez dobro žlico kajmaka.Simpl je nartabuš..Tudi mi smo krompirjevci..in glede vaše lokalne zvezde Polonce,je prav ena fejst babnca..vsaj ne šimfa čez druge kot nekatere.
Res ji manjka kilometrina v kuhinji,v primerjavi z drugimi tekmovalci ,ma mi je simpatična..fajn karakter.
Marta bravo..a kakšne slikice pa ni,ali pa vsaj recept....
MBrando..žal si recepture za kokosov riž nisem zapisala..Mislim ,da je skuhal tapiokine zrnca na kokosovem mleku,v sredini je bil sorbet..tista skorja pa je bila iz zmečkanih banan,vmešene v stepen beljak in na tenko namazano na pekač in posušeno v pečici..mislim da je rekel bananina meringa.Mogoče si je kdo zapisal recepturo in postopek,pa bo tukaj napisal.
Kar sem zasledila bo naslednja sladica njemu najboljša v tem šovu..kuhane hruške v vinu..pa še en kup stvari zraven..bo treba zvečer gledat..
Zdaj grem pa v akcijo..na moji čokoladno-pomarančni gigant torti bodo šefove perle v okras...seveda iz cointreau likerja....
Vrtejbenka