24. sep 2014 10:57
Šov je šov in je spodnji komentar popolnoma nepomemben, ampak vseeno ...
trac je napisal/a: |
koliko vsi ti kuharji kadijo. |
... in ali lahko po vseh tistih čikih sploh kaj okusijo?
rdkapica
24. sep 2014 10:57
Šov je šov in je spodnji komentar popolnoma nepomemben, ampak vseeno ...
trac je napisal/a: |
koliko vsi ti kuharji kadijo. |
... in ali lahko po vseh tistih čikih sploh kaj okusijo?
rdkapica
24. sep 2014 11:08
Jaz se ravno zaradi tega, ker se zavedam da je to pač šov ne pa neka kuharska oddaja nisem prijavila. Stvar ni nič drugačna od kakšnega Velikega brata ali česa podobnega . Glede receptov pa tako, rada bi poskusila mlečni riž, ker ne smem laktoze in je gotovo stvar nebeška! Tudi krača mi je simpatična.
tamalaursa
24. sep 2014 12:32
O kaksna skoda, tamalaursa.
Commis débarrasseur
24. sep 2014 12:56
Škoda, da se nisem prijavila? Zakaj že?? Zato, da bi padla v neko igro in bila v rokah montažerjev, ki bi moja dejanja lahko zmontirali in me naredili v nekaj kar nisem?
tamalaursa
24. sep 2014 13:10
V zzak1977-kovih besedah je sarkazem
testeninca
24. sep 2014 13:30
Vrtejbenka, popolnoma se strinjam s teboj. Minuli dve sezoni sta mi bili OK,zudaj pa je tam skupek opravljivcevin prav neprijetnih ljudi.
24. sep 2014 13:35
Vrtejbenka je napisal/a: |
Vem,da Bine pri tem nima nič..pač je taki scenarij..in dober je Čakarmiš,da se pod tako oddajo podpiše. |
Denar ne smrdi, tudi njima ne.
rimljanka
24. sep 2014 14:26
Saj vem testeninca ampak sem mogla odgovorit . Ker bodimo realni, je dejstvo, da je možno, vsakega človeka narediti bolj groznega kot je, če zmontiraš stvar pravilno.
tamalaursa
24. sep 2014 14:55
Suzi, jaz bi imela recept za gospo hruško :)
upe5
24. sep 2014 20:03
Jaz tudi, bi ga lahko tu napisala?
Pozdrav, Patricija
patricijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pašta s pivom in slanino
Srbski pasulj