10. sep 2012 8:07
[citat=--elaphus--]
In tako se bo razočaranje spremenilo v ihto in jezo, ki je dosti bolj imeniten sentiment kot razočaranje. Jezen ćlovek bo nemara končno le zavil vrat kakemu skorumpiranemu politiku, gospodarstveniku ali bankirju, ga pihnil ali pa vsaj povozil..
Sporočilo je spremenil(a) kozamurnik dne 08. 2012 06:07[/citat]
In potem bo do konca dni razočaran in zafrustriran gnil v ječi, ker je pač mali človek. Je pa že treba na kakšen bolj eleganten način komu vrat zavit.
lp
cervus [/citat]
No, po vseh filizofskih komentarjih mi je tale edini padel v oči. Jaz se čudim, da ekipa bosancev ni zavila vrat Hildi. In škoda, da ji niso. Namreč takšen korak bi pognal strah vsem tajkunskim bratom in bi se morda vsaj malo ustavili s krajo. In Hildino življenje? Postranska škoda. Žrtveno jagnje za boljšo prihodnost.
Sama sem govorila z delavcem, ki je bil eden od Hildinih "posvojencev". Ja, zakaj niso Hilde počili? Zato, ker so taki ljudje in imajo srce in upanje: "saj bo bolje". Ma, da se najde en, ki bi jo šicnil, bi ga slavila cela Slovenija in cel Balkan vse do Makedonije. Nihče ga nebi obsojal. Po slovenski zakonodaji bi bil v 2 letih zunaj.
Sedaj pa napad name, kako sem lahko taka. Seveda sem lahko, ker milo rečeno, škoda, ki jo je povzročila je nepopravljiva in kot nekaznovana je dala upanje vsem tajkunom, da nadaljujejo svinarije.
Kriza...kriza bo prišla, ko bodo rekli, da gre npr. NLB v 3pm in bodo ljudje panično začeli ven jemati svoj denar. Kmečka logika, ki naredi propad banke v enem dnevu. Takrat bo veselica.
Maxi25