2. jul 2012 10:56
Vendelina jr. je napisal/a: |
@mšm, zate sem pa mislila, da si vendarle pametnejša. Da padeš na tako poceni finto s tem, kako eni nimajo 5 EUR - ja, zelo veliko jih nima za tri majice. Kot jih nima tudi za novo posodo pa za eko hrano, pa za kvinoje in kombuče in šintake in burbonske vanilije in za pirino moko - ampak, glej ga zlomka, tam se pa nikoli ta kvazi socialna nota ne odpira. Vendelina jr. |
Vendelina jr., dobro veš, da ni problem v teh 5€.
Človek, ki uči, ki tala nauke, ki je vzornik prenekaterim mladim (in manj mladim), mora bit toliko bolj pazljiv pri svojem podajanju idej. Tvoje modno izrazoslovje je, nepoučenemu, žaljivo in deli na "IN" in "OUT", deli na "nas, vredne" in "vas, nevredne", skratka, deluje naduto.
Besede "grd", "grozno", "neuporabno" za vse, kar naj ne bi ustrezalo nekemu navideznemu estetskemu zakoniku, pa vsi neslani dovtipi o šlampasto neprivlačnih, ki nikoli ne dobijo ve se kaj, pa....so nevredni izjemne, bistre ženske.
Moda nasploh je meni nekaj nelogičnega, nerazložljivega, pa dobro, vsak ima svoj ringelšpil , a malo več takta ne škodi nikomur, tudi meni ne, vem.
Kar se tiče prehrambenih preseravanj, velja enako, dokler ne dajejo v nič (pa makar, če to samo tako zgleda) tistih, ki niti za spodoben kos kruha nimajo, ne da je v redu, pač, tako je v surovem kapitalizmu, vse do naslednje večje spremembe.
lp
Se opravičujem moderatorjem, a naj mi bo dovoljen le še ta odgovor, zdaj grem v hladilnik
mzm