Porjavitev

tema je zaklenjena

jovita  

član od: 8.7.2007

sporočila: 394

30. jun 2012 15:14

Mygrace, majčke so za pokrit rit.Da je ne opeče.

Marija, mene pa zanimajo žavbe iz prejšnjega stoletje.Sem tudi jaz od takrat.Pa vse tiste, ki smo starejše od 12 let.

jovita

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. jun 2012 16:26

Jaz sem ženska, ki tako malo zapravi zase, da je že brez zveze. Pa ne, da si ne bi mogla kupiti, taka pač sem. Mažem se z Nivea kremo, pa s kremo iz lekarne. Naokoli hodim v kavbojkah in majčkah. Mora mi biti všeč, ne sme pa veliko stati. Barvam se sama, še strigla bi se najraje sama, ker se težko spravim h frizerki. 

Vsemu navkljub pa menim, da se mora ženska tudi zrihtati, da ji ne sme biti vseeno, kako zgleda. Jaz sem primer, kako malo naredim zase, Vendy je pač dama, ki nekaj da nase, obe sva statistično v redu. V prispevku, ki sem ga pozdravila se močno strinjam, da se moramo poznati, paziti na svojo kožo, malo pogledati kaj nam pristoja, ni pa treba pol plače zapraviti za cunje. In se ne prepirati, ker bomo vsaka zase ostale take kot smo. Jaz rada pogledam urejeno gospo ali mladenko, dobro pa se počutim v svoji koži. Umita, počesana, čista, zašita. 

naor

zeta  

član od: 21.5.2009

sporočila: 1353

30. jun 2012 16:37

Zame tudi, čez štarpac ga ni. Predvsem pa, če se v svojih oblačilih, čevljih, sandalih, v svojih kavbojkah in majčki, pa s spetimi lasmi počutim sproščeno, srečno in svobodno sem zmagala. Na druge se pa ne oziram kaj dosti, raje hodim po svojih opravkih, resnih in manj resnih.

zeta

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

30. jun 2012 16:40

Aja, tema je porjavitev. Obraz, roke, dekolte, po vratu, noge od kolena dol to je že rjavo. Barvo dobila pri košnji trave in pletju na vrtu.

Na plaži sem v senci, tam se mažem z Niveo, ker mi voda izsuši kožo, dobim pa v senci lep, svetlo rjav odtenek. Pa kolikor me prime med hojo ali v vodi. Z leti so mi postale pomembne čisto druge stvari kot to, da bi se v Ljubljani postavljala z barvo. Čeprav tudi mlada nisem znala loviti pozornosti na ta način. Če pa drugi delajo ravno nasprotno, pa tudi prav. Svet je velik in širok za vse vrste ljudi. Naj vsak živi in misli kot mu je ljubo.

naor

zeta  

30. jun 2012 16:43

Opa, a tole je tema porjavitev? No, nekaj tena sem prinesla na svet. Sončim se pa ne, najbolj so mi všeč naravni odtenki, tudi kože.

Naor, medve izgleda obe bolj malo zapravljava zase, pa ne zato ker si ne bi mogli privoščiti ampak nama pač ni potrebno.

zeta

Mygrace

sporočila: 6506

30. jun 2012 16:53

Damam se pamži ne mečejo pod noge. Otroci niso neumni.

Mygrace

zeta  

30. jun 2012 18:20

Ko je bil moj sin še v zelo zgodnjih letih, so nam pediatri svetovali kakavovo maslo in marsikatera mama, tudi jaz, je njihov nasvet upoštevala. Če sem poštena se niti ne spomnim ali so takrat že ponujali kreme z zaščitnim faktorjem. Zelo verjetno, da še ne, zagotovo pa že, ko je imel štiri, pet let.

zeta

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

1. jul 2012 20:19

Ježešmarija

@marjja, ne vem, kaj si ti včeraj počela - ali si kombinirala moder tekstil ali pa kaj drugega - ampak, če bi bila superzadovoljna s sabo, potem verjetno ne bi napisala tistega svojega recentnega pljuvaškega in slabo artikuliranega zapisa. If you do not like the message, do not shoot the messenger.

@gracie, ti kot po navadi nič ne razumeš, ampak ker vem, da potrebuješ, da pokažem, da sem te opazila, evo ti ga na, opazila sem te, a si sedaj za ta mesec potešena? Pa lepo se obnašaj, da te spet ne skenslajo s portala.

@mšm, zate sem pa mislila, da si vendarle pametnejša. Da padeš na tako poceni finto s tem, kako eni nimajo 5 EUR - ja, zelo veliko jih nima za tri majice. Kot jih nima tudi za novo posodo pa za eko hrano, pa za kvinoje in kombuče in šintake in burbonske vanilije in za pirino moko - ampak, glej ga zlomka, tam se pa nikoli ta kvazi socialna nota ne odpira. 
Vendelina jr.

Mygrace

sporočila: 6506

1. jul 2012 20:41

Skenslana pač nisem bila. Sem se preventivno odjavila, ker so me zelo zelo srbeli prsti. Bodi vesela, da je bilo tako.

Tako da ne širi laži.

Ali pa si tako naivna in si padla na finto neki domorodki z Obale? Ki širi laži.

Mygrace

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

1. jul 2012 20:53

Jaz sem bela kot sirotka, ko pridem z morja sem še vedno bela kot sirotka. Najbolj rjava barva do sedaj je bila, da sem izgledala kot bi se povaljala v pesku, se pravi rumenkasta.

Jaz sem pred soncem skrivam in se vsako leto čudim ljudem, ki so že prav vijoličasto rdeči pa še kar ležijo na soncu.Uporabljamo najvišji možni faktor, da pridemo domov še bolj beli kot smo šli.

Če nas sonce majčkeno pobarva na roza se kopamo v majici, sicer nas malo čudno gledajo, pa se nič ne sekiramo...

jade

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Tema je zaklenjena, zato vanjo ne morete več pošiljati sporočil.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti