11. jun 2012 17:59
Madona, mlade dame, kaj pa vam je? A ne znate štet? Če se nisem zmotil, s začetnim postom o egoizmu ( recimo ) se strinja 7 kulinaričark in en kulinarik ( maxi, pinka, dragička, banana, irena, mamamia, naor in mbrando ) ne strinjajo se štiri ( elaphus, tulka, rimljanka in mygrace ) dve so pa nevtralne ( Vendelina in proxima ) in vi ugotavljate, da vam nekdo vsiljuje mnenje. Meni se prej zdi obratno: vi ne pustite drugim, da bi imeli mnenje, različno od vašega. Pa, kot rekla una " vd moderatorja " vrnite se temi, torej:
tudi meni se zdi, da maxi petindvajseta ima prav kar se mi zdi čisto normalno. Najbrž ste pozabili, da sedaj imamo kapitalizem in pripadajoče vrednote ( denar, denar, in še več denarja ), torej, ljudje so sprejeli kapitalizem kot nekaj čist samoumevnega in se tako tudi obnašajo. Nekaj fosilov ( da ne rečem nostalgikov za starimi časi, ko so bile druge vrednote, recimo, ena od: kaj znaš to veljaš, namesto sedanje mantre, kolk denarja imaš tolk veljaš ) še neki brca, vendar jih bojo novodobni častilci kapitalističnih vrednot naučili kozjih molitvic...............
ežoj