9. feb 2012 13:54
Brusketka, ko sem tole prebrala mi je pa šel pritisk v višave Glej, če je ona tko navezana na tisto hišo, naj živi v njej. Njena stvar, njena pravica. Je njena odločitev, sprejeti jo bo morala z vsemi plusi in minusi, jasno. Ti nisi dolžna svojega življenja prilagajat njej, niti slučajno ne. Zakaj, zato da bo njej udobno, ti se boš pa ob tem slabo počutila? In verjemi, da če zdaj pri tem vztraja bo tudi pri tem kakšne zavese boš imela v spalnici in kako pospravljene krožnike. To da je njej kao vseeno, naredita vidva po svoje, sin pa da bi ostal pri njej, da ne bo sama v tako veliki hiši.... točno to sem poslušala pri bivšem in še kje. Znajo tele mamice dobro zmanipulirat svoje sinčke, da ne oni ne ti ne boš opazila.
In nenazadnje, če se že zdaj ne počutiš dobro ob le misli na to - kako boš potem živela s tem celo življenje? Če ti fant obljublja, da v kolikor ti ne bo, se bosta pa kasneje selila na svoje - po vsem kar si napisala močno močno dvomim. Zdajle bi obljubil karkoli, da te prepriča, potem pa.. hm. Glej, če te ima iskreno rad, bo upošteval tudi tvoje želje. Zdaj. Sicer pa sama veš. Pa nočem bit zdaj nekaj paranoična, daleč od tega. Le življenje se ne obrne vedno tako kot smo sanjali da se bo.
Mamamia, takih primerov kot je tvoj, je zelo malo. Me pa iskreno veseli da so.
OlivaB