12. apr 2013 20:30
Jaz imam Polarja, ampak je star že kakih deset let in ima crknjeno batrijo, ki jo moram dat menjat, zato zdaj ne delam s tem. Nekako že vem, kdaj je preveč zame. Moram pa dat menjat, uf, sem lena it k urarju, naj bi jo pa menjali samo na Polarju, ampak ne prakticiram tega. Zato upam,d a še dela :)
Bolj uporabljam interal timer zadnje leto in mi je to taka fajn igračka, da to ni res :) Za tek, za vaje, za pospravljanje, zz akarkoli :)
Zumba ipd. men ni... Kr neki... bruh.. Eni, ki je vaditeljica aerobike, sem snela dol cdje s katerih s e učiš sestavljat koreografije, ker je za tiste, ki gredo delat licenco. Sem rpobala, res je po korakih razložen, sam men ne gre v račun to gibanje, jaz zgledam ko slon, ki miga z ritjo... Nisem se dosti s plesom nikoli ukvarjala in mi je kr neki, js to ne znam :)) Tako kto so men čudne vaditeljice, ki pojma nimajo o borilnih veščinah in vodijo tae-bo in tud nikol ne bodo znale prav udarjat. Isto smešna sem jaz pri Zumbi.
ne vem katero uro imate, Polar in še ena znamka sta do nekaj let nazaj veljali za edini zanesljivi, ampak po mojem tu nekje kaže... Bo kar res, tam okrog 370 kcal. Tisto o 1000 poabljenik kalorijah za žensko so fame... Marketinška fora, ni mogoče. Ne vem pa na pamet koliko je meni kazalo . ampak pri teku npr. okrog 600 na uro (pa prej manj), orbitrek nizka intenzivnost pa niti ne tako zelo dosti manj, tako da sklepam, da to v uri bolj ntenzivnega trninga ni tako zelo dosti več.
ne se bat... Važno da povečaš metabolizem in mišice... To kuri maščobo dolgoročno.
xxs