3. apr 2013 8:15
Pozdravljeni!
Končala sem 1. krog Insanity-ja, zdaj začenjam 2. krog. Men je super in se mi zdi, da po kakšni drugi vadbi ni takšnega učinka. Sem po zadnjem fit testu delala od Jillian Michaels 30 days shred in 1x Cardio Kickboxing, pa mi nekak ni "potegnal". Rezultati po 1. krogu so super, sem izgubila cca 5 kg, približno 3-5 cm v pasu in bokih. Sem napisala približno, ker nikoli ne vem natančno kje sem se prejšnjič merila. Na koncu je itak važno, da se spravim v kakšne hlače ali krilo, ki ju že dooooolgo časa nisem spravila gor, ali da na pasu za hlače vidim, da sem vedno ožja (kmalu mi bo lukenj zmanjkalo ), tudi majice, ki so mi nekoč ble ozke, so sedaj super ali pa celo prevelike.
2. kroga ne nameravam delat vsak dan, bom kombinirala s tekom ali kakšnim dnem počitka več. V 1. mesecu sem imela precej težav s koleni, so me bolela, ampak sem potem ugotavljala, da delam malce narobe, skakala pa tudi nisem na prste, ampak bolj na cel podplat. Sedaj pazim na izvedbo vaj in na to, da skačem na prste.
Lovebejba...tudi jaz živim v bloku in kot ti delam Insanity v teniskah in na tepihu. Najprej se je fejst slišalo, ko sem začela bolj po prstih skakat, je ful boljše. Imam občutek, da se mi je moral utrdit spodnji del nog in je sedaj lažje na prste skočit. Tudi, če gledaš kako dela Heismann in 1-2-3 vajo, se vidi, da je treba čist po prstih skakat.
Insanity ... tale vadba res zasvoji.... Tak se je zdej meni zgodilo, ko mi nič drugega ni vredu. Shaun T je super. Vedno daš vse od sebe, seveda do svoje meje.
Suzi ....bravo, kar tako naprej... naprej pa kot si napisala, vzdrževanje doseženega, tudi s kakšnim drugim športom bo šlo, glavno je, da se miga še naprej
Lp
Jasna82