25. nov 2011 15:37
no srčki moji, ne se kregat, radi se mormo imet
Lahko povem, da včeraj me je ''spet'' razvajal napolno. Kupil mi je dve čudoviti ( tudi zelo dragi) večerni obleki, eno sem nato oblekla in me je peljal na večerjo v fencj restavracijo in na koncu še v kino. Mi naredu kopel ter pred spanjem zmasiral noge( in vse se je sam od sebe spomnil, kot vedno, sem bila presenečena na polno). Kaj čem boljšega. Jaz mu pa to enako tako ali s čim drugim vrnem. On zelo dobro ve, kaj je zame obremenjujoče, takrat mi bo tudi čimveč pomagal. Spet obratno jaz njemu. Tudi za poroko, npr. lahko povem, da je polovico stvari on naredu, ker pravi da za poroko sta potrebna dva, in ne samo pred oltarjem, ampak že pri samem začetku, pri pripravah na ta dogodek. Medtem ko velikokrat poslušam kako so nekatere morale vse same pripraviti. Za moje pojme imam najboljšega moža na svetu, ker mi pomaga iz lastne želje, mu nikoli ne rabim težit, enostavno pogovarjat si morata oba želet. V vseh teh skupnih letih ne pomnim, da bi kdaj šel sam z kolegi v gostilno, šla sva kvečjemu skupaj. Tud če sem kdaj živčna, je ne popoka v gostilno, temveč nama za skupaj skuha en čaj in se stisne k meni, da me pomiri. In jaz se 'utrudim' tudi kot gost, kjer sem povabljena( redko kdaj grem iz zabave spočita ), ko bom v vlogi gostiteljice ne bo nič drugače. In tukaj jaz zaključujem.
Pa upam da se bo ta tema od sedaj razpletala naprej v smeri: nasvetov kaj skuhati za do 50ljudi, da ne boš prvim gostom stregel sladice, ko bodo drugi začeli šele z juho. Kako rešiti problem, da če ne moreš sproti pripraviti kake tople hrane ( ker boš gostom na očeh, ker imaš kuhinjo v prostoru kjer so oni ) in jo držati tople, recimo priloge - meni ste čisto lepo svetovale različne solate, ker so hladne jedi to in jih lahko pripraviš 1 dan prej! Jaz svoj načrt že imam in mislim da bo vse super steklo(poročam ko bo mimo). Bo pa še mogoče komu koristila tale tema. Mlada sem, enkrat je treba začet. In ko začneš, je vsakič lahko boljše.
Lep dan še želim!
Šuštarjeva