16. dec 2011 16:24
Dekleta, po moje čarate. Čudoviti izdelki!
naor
16. dec 2011 16:24
Dekleta, po moje čarate. Čudoviti izdelki!
naor
16. dec 2011 16:28
silvika in bannanna: waw! Čudovito izgleda vse skupaj. Ta vikend jaz pečem orehove trikotnike, razpokančke in linške kokosove piškote + rafaelo kroglice bom delala! Upam da mi vse uspe! :)
msegov
16. dec 2011 16:34
Vse imate krasne piškote, kot v pravljici!
tarja2
16. dec 2011 16:40
Živjo,
s čem se pa te gumbe zašije?
Hvala, lp Branka
branka
16. dec 2011 17:19
Branka, tukaj imaš recept od teh piškotkov in ti vse lepo piše.. Drugače pa so to bomboni...vrvice, zanimivo a ne?
angelca
16. dec 2011 23:56
Res čudoviti piškoti, v njih je ogromno truda in ljubezni.
Ker sem nova, ne pri peki piškotov ampak na kulinariki.... letos pečem po receptih s teh strani.
Moram reči, da so ajdovčki, moji mehki medenjaki, lešnikove vejice že tudi pri nas pečeni...do božiča jih še nekaj napečem.
So pa res zanimivi tudi tile gumbi...dobrodošla sprememba..
Pa dobro peko še naprej...
mišab
17. dec 2011 0:27
silvika1965 je napisal/a: |
peka se je začela.
za hčerkin rojstni dan.
|
ZELO LEPO!
kalcicl
17. dec 2011 8:57
Res lahko rečem samo uau! Danes bom tudi jaz spekla še eno rundo piškotov, jutri pa bom ves dan posvetila okraševanju, da bodo res lepi. Bojim se samo, da ne bodo zdržali do božiča
Me pa zanima, ali to sproti pojeste, ali vse hranite do praznikov, potem pa naval? Si ne predstavljam čisto, kaj delate s tako količino peciva...
JJ
17. dec 2011 17:29
Nam je še to uspelo:
mamamia
17. dec 2011 19:14
joj, kako ste pridne, mi pa nismo še niti začeliz mamo imava v mislih cimetove zvezdice, huzarske krapke in lešnikove vejice.bom pa še videla kaj od tega nama bo uspelo narediti
catcatKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Dušeno sladko zelje
Svaljki v curry omaki z ohrovtom