Se gremo potepat?

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

29. avg 2011 21:05

Multi, lepo te prosim ne sekiraj se, če nekaterim ne pašejo vedno tvoji komentarji ali odgovori. Lej, meni si v večini primerov prav simpatičen, eni pa pač nimajo vedno dobrega dneva in zato pač odreagirajo tako kot si občutil na svoji koži. Če bi bili to tvoji osebni prijatelji bi razumela, da te je to prizadelo in glede na to, da mislim, da to niso tvoji prijatelji se res ne rabiš počutiti užaljenega, ker tega pač niso vredni.

Pa lep večer še naprej,...      

leandros

neznan uporabnik

29. avg 2011 21:08

tenks darlin

Jakob

multivitamin

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

18. sep 2011 10:39

Kaj je, kar doma čičite, pa tega ne morem verjet. Evo, vsedem se v avto, pa gremo čez hribe:

No, pošteno povedano ni čist potepanje, mal po opravkih. Zaradi tega tukaj ne bom zavil, pa itak je prepovedano za avtobuse in tovornjake ( ah, saj nisem z avtobusom ):

Grem pa kar še v hrib, in počasi sem na vrhu, kot bi bil nekje v himalaji ( od višine se ti zvrti ):

no, sedaj je najvisa točka čez, gremo naprej:

ma kakšna mrzlica neki, grem naprej:

Tukaj so ( baje ) pred časom pojili konje. Gremo naprej:

To sem mogel mal potuhtat, kaj pomeni tale znak. Pol sem pa pošinil: to je zaradi medvedov. Če je na cesti medved, je treba zavirat, da ga ne udariš, in hkrati pritisnit na hupo, da se spleši in zbeži. Res domišljeno. So pa tudi neresnični znaki:

Pa nikjer nobenega kolesarja. Ko pridem do dileme, kam, se odločim: frini na kavo!

Uf, uf, kam pa zdej:

vse so neki prenovili in spremenili, da komaj vem, kam mi je za it. No bom že razvozlal.

Ma kako letališče neki, koga pa še letala zanimajo ( uf, uf, sem pozabil se oglasit pri frini na kofe, bom pa drugič ). Grem naprej:

No, ja, ni ravno Donava, je pa.

Uf, kaj tukaj imajo svinca, kdo bi si mislil:

Vsak kup na spodnji sliki je težak cca 1 tono.

saj vem, da vas to zelo zanima, pa še s topilniškega dvorišča:

in:

gremo naprej:

Tole se pripravljam obiskat že enih dvajset let. No, bom že, saj sem še mlad.

Kralja Matjaža pa od nikoder. Nič, gremo naprej:

Matr, jaz se obiram, oni me pa čakajo, celo transparent obesili.

Kaže, da sem se preveč obiral, pa so se pobrali in šli, celo kantino zaprli, še dober, da sem s sabo prinesel za jest in pit. Temperatura vode 22,5 stopinj ( meril ), temperatura zraka 25 stopinj, ni se trlo kopalcev, niti obiskovalcev. Zelo prijetno popoldne.

ežoj

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

18. sep 2011 11:01

Ežoj, tisti Pb,  kolikor vem je rudnik zaprt al kako in da Pb sedaj samo še predelujejo iz izrabljenih akumulatorjev. 

janko1

Sporočilo je spremenil(a) janko1 dne 18. 2011 19:46

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

18. sep 2011 12:47

ežoj, lep izlet čez "Karpate"

In, si obiskal čeče ?

lp

mzm

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

18. sep 2011 13:13

He, he, he, čeče ja, tam, kjer se je vozil ežoj, jim ne rečejo čeče, imajo pa zato Čeče. Uf, jaz bi šla pa tja, kjer imajo čeče, ne pa Čeč. Ampak, jaz bi raje videla..... (ah, pustmo stat).

rimljanka

neznan uporabnik

18. sep 2011 14:16

@Janko1 - kako si pa sedaj mene uspel vplest v reportažo o rubniku Pb?

Jaz sem 16.09.2011 bil v Ljubljani, ne v rudniku in tovarni na Koroškem

MULTI_reloaded

hedonist  

član od: 26.6.2008

sporočila: 5048

18. sep 2011 14:33

Janko je v svoji vnemi mal zamešal imeni, očitno pa te ima skoz v podzavesti kolega Multi, al mu pa deluješ nekoliko svinčeno :))

hedonist

Sporočilo je spremenil(a) hedonist dne 18. 2011 14:34

janko1  

član od: 3.11.2010

sporočila: 468

18. sep 2011 19:34

Matr, sem brcnil v temo. Se tolažim z tem , da se dogaja tudi v najboljših familijah. Res sem zamešal imeni in se zato obema opravičujem. Ežoju in Multiju. Sem pa tudi popravil.

janko1

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

2. avg 2012 13:51

Pozor, pozor! Preizkus opreme! ( ma neeeeeeee potapljaške, pa tut SMB ne ). 1, 2. 3, .............. , 1, 2, 3, ..... :

Preizkušeno! Dela!

Pa zares, a se gremo mal potepat?

ežoj

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti