18. sep 2011 13:13
He, he, he, čeče ja, tam, kjer se je vozil ežoj, jim ne rečejo čeče, imajo pa zato Čeče. Uf, jaz bi šla pa tja, kjer imajo čeče, ne pa Čeč. Ampak, jaz bi raje videla..... (ah, pustmo stat).
rimljanka
18. sep 2011 13:13
He, he, he, čeče ja, tam, kjer se je vozil ežoj, jim ne rečejo čeče, imajo pa zato Čeče. Uf, jaz bi šla pa tja, kjer imajo čeče, ne pa Čeč. Ampak, jaz bi raje videla..... (ah, pustmo stat).
rimljankaneznan uporabnik
18. sep 2011 14:16
@Janko1 - kako si pa sedaj mene uspel vplest v reportažo o rubniku Pb?
Jaz sem 16.09.2011 bil v Ljubljani, ne v rudniku in tovarni na Koroškem
MULTI_reloaded
18. sep 2011 14:33
Janko je v svoji vnemi mal zamešal imeni, očitno pa te ima skoz v podzavesti kolega Multi, al mu pa deluješ nekoliko svinčeno :))
hedonist
18. sep 2011 19:34
Matr, sem brcnil v temo. Se tolažim z tem , da se dogaja tudi v najboljših familijah. Res sem zamešal imeni in se zato obema opravičujem. Ežoju in Multiju. Sem pa tudi popravil.
janko1
2. avg 2012 13:51
Pozor, pozor! Preizkus opreme! ( ma neeeeeeee potapljaške, pa tut SMB ne ). 1, 2. 3, .............. , 1, 2, 3, ..... :
Preizkušeno! Dela!
Pa zares, a se gremo mal potepat?
ežoj
2. avg 2012 14:08
Kam jo boš pa tokrat odrajžal?
leandros
2. avg 2012 14:32
Evo, kruh, pašteta, čebula, paradižnik, zobna ščetka, majčka, rezervne , gremo!
Kje se dobimo, ežoj?
lp
mzm
2. avg 2012 14:42
Čaki, mišzmoke, mal zamujaš! Zjutraj, ko sem brzela proti prestolnici, sem videla tam čez en most (saj veš, spodaj pod njim imajo ene čudne semaforje.......) en zavijat v desno........se mi zdi, da se je not videl un, saj veš, ki vedno sreča japonskega turista. Japonskega turista sicer nsiem videla, morda zato, ker sem bila preveč pozorna na spremenjeno cestno signalizacijo.
rimljanka
4. avg 2012 16:28
Evo:
saj sem rekel, da vse dela, ćeprav sem se mal zlagal: to ne bo nobeno potepanje. Šotor sem postavil v kampu v vasi in ne bom nikamor drgam.......... no, morda do sosednjega vwečjega mesta, kakšn dan na izlet......... a neeeeeeeeee, ni Split, odkod vam to.
Evo, tako je videti plaža:
baje je dolga nekaj sto kilometrov.................... ma neeeeeeeeee, vas ni tolk velika, so še druge, pa tam na obzorju sploh ni Vis, odkod vam to, vse boste zamešali.
Glede poti, ni kaj rečt: tako mi je tudi treba, če izberem nizkocenovnega prevoznika, pa še to iz Romunije, čeprav tudi s druim ne bi bilo nič boljše: nobene postrežbe, niti sendviča niti vode, dalo se je pa kupit. Seveda o vinu ali pivu, kakor je to pri Air France( tu ) ni ne duha ne sluha. Potovanje je trajalo 23 ur, čeprav smo prišli prej eno uro pa pol ( verjetno smo imeli veter v hrbet )
ežoj
4. avg 2012 18:05
brokoli
tulkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Ajdov kruh z orehi
Hot dog v listnatem testu