18. sep 2011 10:39
Kaj je, kar doma čičite, pa tega ne morem verjet. Evo, vsedem se v avto, pa gremo čez hribe:
No, pošteno povedano ni čist potepanje, mal po opravkih. Zaradi tega tukaj ne bom zavil, pa itak je prepovedano za avtobuse in tovornjake ( ah, saj nisem z avtobusom ):
Grem pa kar še v hrib, in počasi sem na vrhu, kot bi bil nekje v himalaji ( od višine se ti zvrti ):
no, sedaj je najvisa točka čez, gremo naprej:
ma kakšna mrzlica neki, grem naprej:
Tukaj so ( baje ) pred časom pojili konje. Gremo naprej:
To sem mogel mal potuhtat, kaj pomeni tale znak. Pol sem pa pošinil: to je zaradi medvedov. Če je na cesti medved, je treba zavirat, da ga ne udariš, in hkrati pritisnit na hupo, da se spleši in zbeži. Res domišljeno. So pa tudi neresnični znaki:
Pa nikjer nobenega kolesarja. Ko pridem do dileme, kam, se odločim: frini na kavo!
Uf, uf, kam pa zdej:
vse so neki prenovili in spremenili, da komaj vem, kam mi je za it. No bom že razvozlal.
Ma kako letališče neki, koga pa še letala zanimajo ( uf, uf, sem pozabil se oglasit pri frini na kofe, bom pa drugič ). Grem naprej:
No, ja, ni ravno Donava, je pa.
Uf, kaj tukaj imajo svinca, kdo bi si mislil:
Vsak kup na spodnji sliki je težak cca 1 tono.
saj vem, da vas to zelo zanima, pa še s topilniškega dvorišča:
in:
gremo naprej:
Tole se pripravljam obiskat že enih dvajset let. No, bom že, saj sem še mlad.
Kralja Matjaža pa od nikoder. Nič, gremo naprej:
Matr, jaz se obiram, oni me pa čakajo, celo transparent obesili.
Kaže, da sem se preveč obiral, pa so se pobrali in šli, celo kantino zaprli, še dober, da sem s sabo prinesel za jest in pit. Temperatura vode 22,5 stopinj ( meril ), temperatura zraka 25 stopinj, ni se trlo kopalcev, niti obiskovalcev. Zelo prijetno popoldne.
ežoj