Nova dieta???

Nataska  

član od: 27.11.2003

sporočila: 186

18. dec 2003 8:50

Dieta z zeljnato juho.......NE PRIPOROČAM. Natasa

silva  

član od: 1.10.2002

sporočila: 871

18. dec 2003 10:57

Jaz pa imam rada kislo zelje Ampak ne kuhanega; surovega. Vsak po svoje... Lp, Silva

elena  

član od: 27.12.2003

sporočila: 68

27. dec 2003 22:34

Res je najbolje, da se človek drži enega prehranjevalnega reda - in sicer je najprej treba zmanjšati obroke - mogoče se odpovedati kruhu oz.za zajtrk polnozrnato štručko...potem zadnji obrok v dnevu do 18 ure in pa - MALO MIGANJA (tudi sprehod z malo boljšim tempom je čisto OK). In to je to oz. VZTRAJNOST. Ženske smo pač take, da želimo v parih dneh doživeti čudeže ... ampak žal ni tako, treba je vztrajati in vztrajati in se držati določenih "pravil". Sploh pa je tudi res, da če se preveč obremenjujemo, nam težje uspe... Možgane na pašo, voljo v roke, kuhalnico v roke in kuhanje bolj zdrave nemastne hrane, ki vsebuje več zelenjave...in gremo! LP Nada Sporočilo je spremenil(a) elena dne 27. dec 2003 22:35:32

bejba  

član od: 23.8.2002

sporočila: 3

5. jan 2004 10:38

no,spet sem tukaj in tekmovanje je že zdavnaj za mano in to kar uspešno,saj sem bila tretja na državnem prvenstvu v katah. No,glede diete pa,to nisem mislila tiste 90-dnevne.Jo pa poznam,saj jo je maoja mami izvajala in to zelo uspešno,samo do potankosti se jo moraš držati. Jaz sem tiste tri kilce izgubila z veliko sadja in zelenjave,z nič krompirja ,riža in karkoli ogljikohidratnega,jedla sem samo meso zraven en teden in voila rezultat je bil tukej. No,seveda so bili zdajle prazniki,in spet kilce gor in še nobenega treninga-uf! No,sej bo.Normalno športno prehranjevanje,obilo gibanja pa bo. anja kutnjak

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti