18. dec 2003 8:50
Dieta z zeljnato juho.......NE PRIPOROČAM. Natasa
18. dec 2003 8:50
Dieta z zeljnato juho.......NE PRIPOROČAM. Natasa
18. dec 2003 10:57
Jaz pa imam rada kislo zelje Ampak ne kuhanega; surovega. Vsak po svoje... Lp, Silva
27. dec 2003 22:34
Res je najbolje, da se človek dri enega prehranjevalnega reda - in sicer je najprej treba zmanjati obroke - mogoče se odpovedati kruhu oz.za zajtrk polnozrnato tručko...potem zadnji obrok v dnevu do 18 ure in pa - MALO MIGANJA (tudi sprehod z malo boljim tempom je čisto OK). In to je to oz. VZTRAJNOST. enske smo pač take, da elimo v parih dneh doiveti čudee ... ampak al ni tako, treba je vztrajati in vztrajati in se drati določenih "pravil". Sploh pa je tudi res, da če se preveč obremenjujemo, nam teje uspe... Mogane na pao, voljo v roke, kuhalnico v roke in kuhanje bolj zdrave nemastne hrane, ki vsebuje več zelenjave...in gremo! LP Nada Sporočilo je spremenil(a) elena dne 27. dec 2003 22:35:32
5. jan 2004 10:38
no,spet sem tukaj in tekmovanje je že zdavnaj za mano in to kar uspešno,saj sem bila tretja na državnem prvenstvu v katah. No,glede diete pa,to nisem mislila tiste 90-dnevne.Jo pa poznam,saj jo je maoja mami izvajala in to zelo uspešno,samo do potankosti se jo moraš držati. Jaz sem tiste tri kilce izgubila z veliko sadja in zelenjave,z nič krompirja ,riža in karkoli ogljikohidratnega,jedla sem samo meso zraven en teden in voila rezultat je bil tukej. No,seveda so bili zdajle prazniki,in spet kilce gor in še nobenega treninga-uf! No,sej bo.Normalno športno prehranjevanje,obilo gibanja pa bo. anja kutnjakKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pecivo iz bučk
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )