25. nov 2003 17:32
Zivjo, verjetno sem ze malo pozna, ampak meni je ta dijeta zelo pomagala, v 3 tednih 7 kg... Gre pa takole, prvi dan jes meso, piscanca, najraje pecenega brez kakrsne mascobe, za kosilo 2 zrezka + solata, za vecerjo 1 zrezek +solata. Za zajtrk najraje kaksen jogurt(navaden) z musliji, vmes pa za malico jabolko ali banano itd... Drugi dan, v slani vodi skuhan riz, krompir v kosih, strocji fizol... solata lahko zraven, kosilo vec kot za vecerjo, zajtrk polnozrnata strucka, jogurt musli, malca - sadje!!!! Tretji dan zajtrk malica vse neako, kosilo vecerja testenine z paradiznikom ali ketchupom, pizza samo s paradiznikom in podobno. Cetrti dan seveda ne prenaziranje jes normalno, pri vsakem obroku pa seveda jabolko. Za energijo lahko pojes eno vrstico cokolade, pa mislim da 1. ali2. dan pride za posladek pri kosilu ali vecerji tortica!!! Enkrat mesecno lahko naredis sadni dan enkrat vodni dan, oba ali enega, kakor ti pase... Seveda se izogibamo alkoholu, popiti najmanj liter vode na dan, pa priporocljivo je pa ne samo za to dijeto, pred kosilom ali vecerjo, se pravi pred vecjimi obroki, kozarec tople vode!!! Seveda je vsakrsn razgibavanje najbolse, ampak vcasih nimas caa, ali volje za to!!!
Upam, da sem ti kaj pomagala!!
Sanja
p.s. V prvem tednu sem zgubila 3 kg, seveda je bilo vecino vode ampak nekaj je, se mi je pa poznalo 7 kg zelo!!!
Nizozemka