neznan uporabnik
22. mar 2011 17:43
Aaaaaaaa, GEMIŠT, mmmmmmmm
Multivitamin
multivitaminneznan uporabnik
22. mar 2011 17:43
Aaaaaaaa, GEMIŠT, mmmmmmmm
Multivitamin
multivitamin
22. mar 2011 20:20
ne vem, če je bil že omenjen štaubcuker - sladkor v prahu http://www.mojalbum.com/tajda
22. mar 2011 20:59
Ja pa na kurcšlus smo pa čist pozabil, ga že nekaj časa ni bilo. Pa hebl- menjalna ročica franciska
23. mar 2011 8:57
ŽEHTO operete v VAŠMAŠINI, jo obesite na ŠTRIK ali ŠTEDNER in posušite na LUFTU. Ko je ravnoprav FAJHTNA, jo SPEGLATE s PEGLEZNOM na DILI in zložite v KOSTN.
lp,
elba
23. mar 2011 9:19
župa-juha
fržk-fižol
knedel-cmok
kastrola-posoda
lampar-vedro
štrudel-jabolčni zavitek
šprudla-tlačilka za krompir
jesig-kis
Majdina
23. mar 2011 10:05
kuplunga (sklopka) (veze s kulinariko ima toliko, kot je potrebujemo, da se z avtom odpeljemo po hrano ...)
aufhenger smo še pozabili (obešalni)
drotpiršna (kovinska krtača)
mamamia
neznan uporabnik
23. mar 2011 10:09
In seveda bremza, tudi žlajf..
S kulinariko ima toliko veze, kolikor je treba plin zabremzat,kadar se čebula žge
japaja
23. mar 2011 12:04
ne vem ce je bilo ze omenjeno (pa tudi nisem ziher , ce so vsi iz nemscine): piskr, frišn, zenf, penzel, rorcange, pucat, švic, gank, kofe, cvikerji, cajtng, špaga, španga, kampl, špegu, štumfi, šolni, šlape, ...
Priznam da vse tudi nima povezave s kulinariko
LP, R. "Stressed is desserts spelled backwards!"
23. mar 2011 12:30
Tudi nima zveze s kulinariko, se jih je pa že dosti ustrašilo, ko so takoj za mejo na Ljubelju prebrali:
Gefaerliche Kurve!
nola
23. mar 2011 12:30
rebecca, nekaj je bilo omenjeno, nekaj ne ...
ja, pa cvirn (sukanec)
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Juha iz čičerike in rožmarina
Jernejev zelenjavni curry