8. nov 2012 16:38
MBrando: Vendelina, ne Vandelina. Ljudje smo občutljivi na imena.
Sicer ti pa kar sprašuj in razpravljaj. Imamo vsaj kaj brati, ko pa s(m)o eni bolj redkobesedni.
pirnica
8. nov 2012 16:38
MBrando: Vendelina, ne Vandelina. Ljudje smo občutljivi na imena.
Sicer ti pa kar sprašuj in razpravljaj. Imamo vsaj kaj brati, ko pa s(m)o eni bolj redkobesedni.
pirnica
8. nov 2012 18:45
@pirnica, tisti, ki znate to napisati pravilno, ste tule v manjšini
Vendelina jr.
8. nov 2012 19:56
hedonist je napisal/a: |
Kolega Brando, všeč mi je tvoj način razmišljanja, iskanja in hrepenenja po najboljšem. Mnogo bolj, kot sitnarjenje nekaterih , ki na tem portalu modrujejo , poučujejo in se delajo neverjetno pametne srite v virtualni anonimnosti. Zato te naj ne ustavijo komentarji le-teh ampak pelji svojo kulinarično raziskovanje naprej ,imaš moj glas :)
|
A ti tole avtobiografsko nabijaš...
aja ......
koléga -a tudi -e m 1. kdor ima s kom enak poklic ali je zaposlen v isti ustanovi: on je moj kolega; za pomoč je poprosil mlajšega kolega / kolega iz službe, šolskih let / kot nagovor spoštovani kolega 2. pog. tovariš, prijatelj: ves prosti čas prebije s kolegi; bila sta dobra kolega ♪
EscadaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Biskvit s slivami
Svaljki s čemaževim pestom