7. nov 2012 10:24
Mygrace: Teroriziram hrano?!!? O jejžeš, to pa res prvič slišim. No, pa pustimo to, saj smo si ljudje različni in ravno to je čar. Kulinarika pa vsakomur po svoje predstavlja smisel, ali pa ne.
Včasih res najbolj einfoh, najbolje izpade, a tega sem imel 27 let v izobilju. Sedaj je na vrsti kompliciranje, iskanje THE obroka in odkrivanje tisoče in tisoče zadev iz sveta kulinarike.
Nikoli ne veš, kdaj se konča življenje in zatorej vsak dan iščem, razmišljam in delam v smeri, da je vsak obrok maximalno takšen kot sem si ga zacumpral v glavi oz. kot si ga predstavljam. Nikoli mi ne neha tečt trak za kombinacijo okusov, sestavin...
Vsekakor oder postavljati ni kultura, je pa res, da se ne sučem samo po odrih :D. Tudi v srčiki kulture delujem.
rimljanka: Vem. Bi se moral drugače izrazit. Se opravičujem. Ne smem posploševat. So slabi in so dobri. Viva la dobri in PERFEKTNI VZGLEDI.
Hvalabogu za moi maman in papan, da sta mi dala največ kar sta lahko in da sem zrasel v kulturnega, romantičnega, idealističnega in še kaj pjeba. Strpnost in ljubezen.
No, nekaj je tudi na njih. Čisto brez krivde niso. Vzgledi vlečejo. Starši pa opravijo GARAŠKO delo. Res ni lahko vzgajati. Se vam klanjam, vsem mamam in očetom. Upam da bom sam, dober oče...someday.
elaphus: Se strinjam. Malo me je zaneslo...
---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---